MADOSA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

MADOSA, Android telefon ve tablette ücretsiz oynanabilen sihir temalı refleks oyunu.

MADOSA, refleksleri test etmeye yönelik hazırlanmış sihir oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan karanlık temalı oyunda sihirli çemberi doğru zamanda çevirerek gücü açığa çıkarmanız gerekiyor.

Tek elle rahat oynanış sunan oyunda elinde sihirli bir küre bulunduran bayanın gücünü göstermesine yardımcı oluyorsunuz. Döner yapıda olan sihirli kürenin üzerindeki işaretli noktalar, kademeli olarak sihrin açığa çıkmasını sağlıyor. Sürekli olarak noktaları takip ederek tam zamanında dokunmanız, bunu kusursuzca tekrarlamanız gerekiyor. Başarırsanız etkileyici efektlerle karşılaşıyorsunuz. Her bölümde sihirli çemberdeki sayısı değişiklik gösteriyor. Tahmin edeceğiniz üzere ilerledikçe çok daha güçlü sihirleri açığa çıkarıyorsunuz.

Erkan Calp

MADOSA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

MADOSA, karanlık temalı sihir yapma oyunu olarak iOS platformunda yerini alıyor.

MADOSA, etkileyici görsel efektlerle süslenmiş grafiklere sahip sihir oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyun, refleksleri sınamak için harika bir seçim. Dönen sihirli kürede işaretlenmiş noktaları sürekli olarak takip etmeniz, tam zamanında dokunup sihrin büyümesini sağlamanız gerekiyor.

Karanlık temalı, boyutuna göre şaşırtıcı görseller sunan sihir yapma oyununda bir elinde küre tutan bayan karakter karşınıza çıkıyor. Amacınız; sihri açığa çıkarmak. Bunun için döner yapıda tasarlanan kürede işaretli noktalara geldiğinizde bir kere dokunmanız, güç açığa çıkana kadar da bunu tekrarlamanız gerek. Gücünüzü sergilemek elbette kolay olmuyor. Küre çok hızlı bir şekilde ve sağa sola rastgele dönüyor. Yanlış yere dokunur, geç kalırsanız sihir etkisini yitiriyor; sil baştan başlıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.