Magic MixUp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Magic MixUp, büyülü iksirler hazırlamaya çalıştığınız animasyonlu üçlü eşleştirme oyunu.

Magic MixUp, klasik üçlü eşleştirme oyunlarının oynanışına sahip ve küçük büyük herkesin oynarken keyif alacağı bir yapım. Android telefon ve tabletde oynanabilen bulmaca oyununda büyülü iksirler yapmak için uğraş veriyorsunuz.

Agent Dash ve Sugar Rush oyunlarının yapımcıları tarafından hazırlanan eşleştirme oyununda renkli objeleri yan yana getirerek iksir yapmaya çalışıyorsunuz. En az üç aynı renkte objeyi birleştirdiğinizde puan kazanmış oluyorsunuz ve gösterdiğiniz performansına bağlı oyun alanının üstündeki şirin karakterler hareketlenmeye başlıyor. Zaten oyunu çekici kılan kısım karakter animasyonları.

Büyüleyen iksirler elde etmekten efsanevi ejderhaları yenmeye kadar birçok görevi tamamlamak için bulunduğunuz oyunda toplam 70 seviye bulunuyor. Tabii ki bu tarz oyunların olmazsa olmazı canınız bittiğinde arkadaşlarınızı bildirim yağmuruna tutarak oyuna kaldığınız yerden devam etme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Magic MixUp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Magic MixUp, sihirli bir dünyanın kapısını araladığınız üçlü eşleştirme oyunu.

Magic MixUp, iPhone ve iPad’imizde ücretsiz oynayabildiğimiz animasyonlarla zenginleştirilmiş üçlü eşleştirme oyunları arasında. Renkli nesnelere dokunarak büyüleyici iksirler hazırlama görevini üstlendiğimiz oyunda 100 seviye boyunca sihirle uğraşıyoruz.

Her yaştan kişinin ilgisini çekebilecek şekilde hazırlanmış eşleştirme oyununda her seviyede görevimiz değişiyor ancak genel olarak sihir yapmakla uğraşıyoruz. Klasik üçlü eşleştirme oyunlarında olduğu gibi tabloda aynı renkte olan objeleri dikey veya yatay olarak yan yana getirerek puan topluyor, karakterlerimizi mutlu ediyoruz. Sihir yaptıkça karakterler canlanıyor ve hareketleriyl oyuna bağlı kalmamızı sağlıyorlar.

Birbirinden sevimli sihirli güçlere sahip evcil hayvanlarla da bizleri tanıştıran oyun online tabanlı olduğundan Facebook hesabımızı bağladığımız vakit arkadaşlarımız da oyuna dahil olmuş oluyor. Canımız bittiğinde arkadaşlarımızdan yardım alabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cut the Rope: Magic

    Cut the Rope: Magic, Om Nom'un kötü sihirbazlarla macerasını konu alan bulmaca oyunu.
  • Magic Pyramid

    Magic Pyramid, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Magic Temple

    Magic Temple, sahip olduğu mükemmel grafikler ile birlikte oyuncuların saatlerce eğlenmesini sağlayan ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Magic Cat Story

    Magic Cat Story, her yaştan oyunseverin büyük bir beğeniyle oynayabileceği bir eşleştirme oyunu.
  • Merge Magic!

    Harika deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Magic Candy

    Şekerleri yok etmeye çalışacağız.
  • Magic Portals Free

    Farklı seviyelerdeki bulmacaları çözeceğiz.
  • Fancy Blast: Cozy Journey to Magic Fairy Tales

    Farklı şekillerden oluşan eşleştirme bloklarının yer aldığı eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.