Magic Temple

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
191 TOPLAM İNDİRME

Magic Temple, sahip olduğu mükemmel grafikler ile birlikte oyuncuların saatlerce eğlenmesini sağlayan ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.

Magic Temple, Android cihalzarınız üzerinde oynayabileceğiniz hızlı eşleme oyunlarından bir tanesidir. Bulmaca severlerin seveceği oyunda, değerli taşları eşlemeye çalışmalısınız.

Taşları eşleyerek bölümleri geçebilmek için 60 saniyeniz bulunuyor. Oyunu oynamak için ise aynı taşların üzerlerine dokunarak birbirleri ile eşlemelisiniz. Oyunda başarılı olmak istiyorsanız, olabildiğince hızlı olmalısınız. Oyun içerisindeki gücünüzü arttırabilmek için kullanabileceğiniz farklı güçlendirme özellikleri bulunuyor. Bu özellikleri akıllı bir şekilde kullanarak zorlandığınız bölümleri rahatça geçebilirsiniz.

Aynı taşları eşleyerek olabildiğince çok puan almaya çalışacağınız oyunda arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz. Aldığınız puanlara göre listelerde yerinizi alarak bu liste üzerinde arkadaşlarınızı geçmeye çalışabilirsiniz. Hızlı düşünmenizi gerektiren oyunu bulmaca severler eğlenerek oynayabilirler. Oynadıkça bağımlılık kazandıran Magic Temple'ın grafikleri bulmaca oyunlarından beklediğimiz grafiklere göre çok daha kaliteli.

Genel olarak oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir oyun yapısına sahip olan Magic Temple'ı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jewels Temple Quest

    Jewels Temple Quest, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışan bir bulmaca oyunudur.
  • Temple Run: Treasure Hunters

    Temple Run: Treasure Hunters, hazine avcıları ile bulmacaları çözdüğünüz Android oyunu.
  • Temple Jungle Run

    Temple Jungle Run, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir çok farklı ve eğlenceli oyunu bir araya getiren bir oyun paketidir.
  • Cut the Rope: Magic

    Cut the Rope: Magic, Om Nom'un kötü sihirbazlarla macerasını konu alan bulmaca oyunu.
  • Magic Pyramid

    Magic Pyramid, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Magic Cat Story

    Magic Cat Story, her yaştan oyunseverin büyük bir beğeniyle oynayabileceği bir eşleştirme oyunu.
  • Magic MixUp

    Magic MixUp, büyülü iksirler hazırlamaya çalıştığınız animasyonlu üçlü eşleştirme oyunu.
  • Merge Magic!

    Harika deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu