MagSorb.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

MagSorb, minik bir yıldız ile çıkacağınız yolda bu yıldızı solar sistemin merkezi haline getirmeye çalışacağınız eğlenceli bir Android aksiyon oyunu.

MagSorb, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde canınız sıkıldıkça oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android aksiyon oyunu.

Küçük bir yıldız olarak çıkacağınız yolculuktaki amacınız solar sistemin merkezi olabilmek. Tabi bunu yapabilmek için hızlı reflekslere ve karar verme yetisine sahip olmanız gerekiyor.

Galaksinin karnalığında küçül yıldız ile ilerlerken önünüze çıkan engelleri atlatmanız gerekiyor. Fakat onların yeterince yakınında geçerek onları emeniliyorsunuz. Böylece daha da güçlü bir yıldız haline gelmeniz mümkün. Gittikçe daha da büyüyeceğiniz oyunda farklı özellikle bulunuyor. Bu özellikleri sahip olduğunuz yıldız tozları ile kullanabilmeniz mümkün.

Yapı olarak sınırsız koşu oyunlarını andıran fakat oynanış itibariyle çok daha farklı olan MagSorb oyunu, Android mobil cihaz sahipleri için iyi bir aksiyon oyunu alternatifi. Eğer ücretsiz aksiyon oyunları denemek hoşunuza gidiyorsam mutlaka indirerek göz atmalısınız diye düşünüyorum.

Barış YANIK

MagSorb.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

MagSorb.'da büyümeye çalışan bir yıldızın kontrolünü ele alıyor ve düşman saldırılarından korunmaya çalışıyoruz.

MagSorb., beceri oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken yapımlardan bir tanesi ve en önemlisi de tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Oyunda güneş sisteminin merkezinde yer almayı kafasına koyan ve bu yolda bol aksiyonlu bir maceraya giren bir yıldızın kontrolünü ele alıyoruz.

Temel görevimiz kontrolümüze verilen bu yıldızı akın akın gelen düşman saldırılarından korumak. Bunu gerçekleştirebilmek için üzerimize doğru gelen parçacıklardan kaçmamız gerekiyor. Bunu yaparken çekim alanımıza girmelerini sağlamak için mümkün olduğunca yakınlarından geçmemiz gerekiyor. Çekim alanımıza giren parçacıkları direkt olarak absorbe ediyoruz ve git gide büyüyoruz. Yolculuğumuz boyunca parmağımızla ekrana dokunarak ve sürükleme hareketleri yaparak minik yıldızı kontrol edebiliyoruz.

Oyunda çok derin bir hikaye yer almadığı için zihin yorucu olmaktan uzak, boş vakitleri değerlendirmek için oynanabilecek ideal bir oyun olarak tanımlanabilir. Genel atmosferi ile büyük küçük herkesin zevkle oynayabileceği bir oyun olduğunu söyleyebiliriz.

Eğer beceri ve reflekslere dayalı oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız MagSorb.'u denemenizi tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Skater - Let's Skate

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Snowball.io

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • Rope'n'Fly 4

    Rope’n’Fly 4 gelişmiş fizik motoruyla dikkat çeken keyifli bir beceri aksiyon karışımı oyundur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Magic Touch: Wizard for Hire

    Magic Touch: Wizard for Hire, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri aksiyon oyunu.
  • Out Range

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • OutRush

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu