Make It Less

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Make It Less, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Make It Less, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda renkli karoları en az sayıda bir araya getirmeye çalışıyorsunuz.

Zamana karşı mücadele verdiğiniz bir oyun olan Make It Less, sayılarla uğraştığınız bir oyundur. 2048 oyunlarına çok benzeyen bir temaya sahip olan oyunda sayıları bölerek puan kazanmaya çalışıyorsunuz. En düşük sayıyı elde etmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Elinizi çabuk tutmalı ve tüm sayıları yok etmelisiniz. Düşünce gücünüzü gerektiren oyunda yüksek skorlara ulaşarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz. Renkli sayı bloklarını birbiriyle eşleştirerek daha fazla puan kazanabilirsiniz. Eğlenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Make It Less'ı sakın kaçırmayın.

Make It Less oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Make It Less

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Make It Less, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Make It Less, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunudur. Dikkatli olmanız gereken bir oyun olan Make It Less'de sayıları bölerek ilerlemeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Make It Less, mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Renkli bir temaya sahip olan oyunda sayıları bölerek ilerliyor ve puanlara kazanıyorsunuz. Zamana karşı yarıştığınız oyunda elinizi çabuk tutmalı ve tüm sayıları ortadan kaldırmalısınız. 2048 oyunlarına oldukça benzeyen Make It Less oyununu mutlaka denemelisiniz. Düşünce gücünüzü kullanmanız gereken Make It Less'i sakın kaçırmayın. Renkli kurgusu ve farklı mekanikleriyle ön plana çıkan Make It Less'i çocuklarınıza da rahatlıkla oynatabillirsiniz.

Make It Less oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Make It Perfect 2 APK

    Make It Perfect 2 APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Her yaşa uygun olan bulmacaları çözün, nesneleri birleştirin ve rahatlatıcı müzikler eşliğinde eğlenceli bir deneyim yaşayın!
  • Make it True

    Karışık devreleri tamamlayarak zorlu bulmacalar çözeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • More or Less

    More or Less reflekslerinizi test eden bir zeka oyunudur
  • Make Squares

    Make Squares oyununda ekranın üst kısmından düşen şekilleri eritmeye çalışın.
  • Make It Rain: The Love of Money - Fun & Addicting

    Mobil cihazımızda stres atacağız.
  • Less Angels Crime

    Less Angels Crime mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Logo Quiz: Guess it!

    Logo Quiz: Guess it! eğlenceli bir bulmaca oyunudur
  • Fill It

    Fill It, size verilen şekildeki boşlukları boyamanızı amaçlayan mobil bir bulmaca oyunudur.