Make Squares

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Make Squares oyununda ekranın üst kısmından düşen şekilleri eritmeye çalışın.

Bulmaca oyunlarını seviyorsanız ve sürekli yeni bir bulmaca oyunu oynamak istiyorsanız Make Squares tam size göre. Android platformundan ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz Make Squares oyununda şekilleri eritmeye çalışacaksınız.

Make Squares oyununda ekranın üst kısmından belirli aralıklarla ve değişik şekillerde bloklar düşmekte. Sizin bu blokları düzenli bir şekilde en aşağıya indirip eritmeniz gerekiyor. Klasik tetris oyununa benzeyen Make Squares, oynanış biçimi ve mantığıyla birlikte aslında çok farklı. Bu yüzden oyunun görüntüsüne aldanmamanızı öneririz. 

Make Squares oyununda ekranın alt kısmında bir tane kutu bulunmakta. Eritmeniz gereken tüm blokları bu kutunun etrafına toplamalısınız. Aksi taktirde blokların hiçbirini eritemeyeceksiniz. Oyunda blokları eritebilmek için kutunun etrafındaki tüm alanı tamamlamanız gerekiyor. Eğer bloklar arasında herhangi bir açıklık bırakırsanız oyundaki blokları eritmeniz mümkün olmayacaktır. Blokları erittikçe yeni bölümlere geçecek ve oyunda ilerledikçe daha da zorlanacaksınız. Hem zamana karşı hem de bloklara karşı oldukça zorlu bir yarışınız var. Bu yüzden Make Squares oyununda acele etmeniz gerekli. İlginç bir oyun olan Make Squares'i denemenizi öneririz.

Uğur Sağlam

Make Squares

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
87.7 MB DOSYA BOYUTU

Make Squares oyununda renkli blokları birleştirin ve eritin!

Tetris oyununu hepimiz oynamışızdır. Oldukça zevkli ve basit bir oyun. Bloklar yukarıdan aşağıya iniyor ve bunları birleştirip eritmeye çalışıyoruz. Tetris, dijital oyunların gelişmesiyle birlikte günümüzde çok fazla oynanmıyor. Bunun için geliştiriciler Tetris’e benzeyen farklı oyunlar tasarlıyorlar. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Make Squares oyunu da bunlardan birisi. Make Squares oyununda yine blokları eritiyorsanız fakat bu sefer işler farklı ilerliyor.

Make Squares oyununda ekranın üst kısmından düşen blokları belirli bir düzen içerisinde eritmeniz gerekli. Oyunun en önemli özelliği bir tane kutuya sahip olması. Tüm olaylar bu kutu etrafında dönüyor. Yukarıdan düşen blokları bu kutunun etrafına yerleştirmelisiniz. Blokları ancak kutuyu kullanarak eritebilirsiniz. Yoksa blokları eritmeniz pek mümkün olmayacak. Ekranda bulunan blokları kutu etrafında olmak şartıyla istediğiniz gibi yerleştirebilir, döndürebilir ve karıştırabilirsiniz. Oyunun çeşitli özellikleri ile de takıldığınız yerleri hızlıca geçebilirsiniz.

Make Squares, renkli grafikleri ve eğlenceli müzikleriyle birlikte boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz güzel bir mobil oyun. Hemen şimdi bu oyunu indirin ve Tetris özleminizi giderin.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Game About Squares

    Game About Squares, zihin yoran bölümleriyle öne çıkan bir bulmaca oyunu.
  • Make It Less

    Make It Less, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • Squares L

    Squares L, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen ve Tolga Erdoğan tarafından geliştirilen, bütün kareleri ortadan kaldırmaya çalıştığımız bir bulmaca oyunudur.
  • Push The Squares

    Push The Squares bulmaca türü oyunlar oynamaktan keyif alan kullanıcıların seveceği türden bir oyun.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Illusion Squares

    Illusion Squares, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok keyifli bir resim tabanlı puzzle oyunudur.
  • Make It Perfect 2 APK

    Make It Perfect 2 APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Her yaşa uygun olan bulmacaları çözün, nesneleri birleştirin ve rahatlatıcı müzikler eşliğinde eğlenceli bir deneyim yaşayın!