Make Them Fall

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
4.4 MB DOSYA BOYUTU

Make Them Fall tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Make Them Fall iOS işletim sistemleriniz üzerinde oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunudur. Beceri oyunları kategorisinde çok sayıda oyun yer alsa da Make Them Fall’un verdiği eğlence dozuna yaklaşan çok az oyun var.

Oyundaki amacımız sürekli olarak aşağı düşen karakterleri dikenlere değmeden mümkün olduğu kadar aşağı düşürmek. Aynı anda iki farklı karakteri kontrol ettiğimiz için oyun epey zor. Özellikle bir noktadan sonra hızlanıyor ve reflekslere düşen iş artıyor.

Make Them Fall’da iki karakteri yönetmek zorundayız fakat kendinize güveniyorsanız 6 karaktere kadar ilerleme şansını var. Elbette bu noktada arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Oyunda elde ettiğiniz puanları sosyal medya araçları üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilir kendi aranızda eğlenceli bir rekabet ortamı yaratabilirsiniz.

Oyunda basit ve minimalistik grafik ve modelleme sistemi kullanılmış. Zaten bu tarz bir oyunda yüksek kaliteli 3D grafikler kullanılsaydı aynı keyif ortamı yaratılamazdı. Siz de reflekslerinizi test edebileceğiniz eğlenceli bir oyun arıyorsanız Make Them Fall’u denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Make Them Fight

    Ketchapp'ın çöp adam serilerine eklenen üçüncü oyun olan Make Them Fight becerilerinizi test eden ve bağımlılık yaratan bir oyun.
  • Make Them Jump

    Make Them Jump ağırlıkla reflekslere dayanan ve oyuncuların aynı anda beş farklı karakteri yönetmek zorunda oldukları bir oyun.
  • Land Them Crates

    Land Them Crates beceri oyunlarından keyif alan kullanıcıların mutlaka denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Stop Them!

    Stop Them! aksiyon dozu yüksek ve macera dolu bir platform koşu oyunudur.
  • Eat Them All

    Eat Them All, iOS işletim sistemine sahio mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Slash Them All

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Make Cake

    Make Cake tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir kek yapma oyunudur.
  • Dante's Fall

    Dante's Fall ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir beceri oyunudur. Oyunda yer kabuğunun derinliklerine doğru düşen bir karakteri kontrol ediyoruz.