Manga-Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
266 TOPLAM İNDİRME
16.3 MB DOSYA BOYUTU

Manga-Camera uygulaması iOS cihazınızda fotoğraf çekerken, eğlenceli ve siyah beyaz çerçeveler eklemeye yarayan bir uygulama.

Manga-Camera uygulaması ile 20'nin üzerinde bulunan çerçevelerden herhangi birini seçerek fotoğrafı çekiyorsunuz ve karşılaştığınız manzara çok farklı. Çünkü fotoğrafı çekmeden önce seçtiğiniz çerçeve, sanki fotoğrafın üzerine eklenmiş gibi duruyor ancak fotoğraf kaydedilirken bu çerçeve fotoğrafı tamamen çizgi film şeklinde bir hale getiriyor. Sonuç olarak elinize beklemediğiniz bir şekilde eğlenceli ve garip, her şeyin siyah beyaz çizgilerden ibaret olduğu bir fotoğraflar geçiyor.

Manga-Camera, çok yakın olmasa da anime tarzında fotoğraflar çıkarıyor diyebiliriz. Çektiğiniz fotoğraflar üzerinde parlaklık oynaması yapabiliyor ve koyuluk – açıklık derecesini ayarlayabiliyorsunuz. Çerçeve üzerinde yaptığınız bu parlaklık ayarlaması haliyle çektiğiniz fotoğrafı da etkiliyor. Kaydetmek istediğiniz fotoğrafları uygulama üzerinde barındırabilir ve isterseniz aşağı yukarı her uygulamada olduğu gibi sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Uygulamanın 2.0 versiyonu ile kazandığı yeni bir özellik ise uygulama için çerçeve satın alma işlemi olmuş. Bu sayede uygulamada olmayan ama istediğiniz çerçeveleri ücretli şekilde temin edebiliyorsunuz.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Otaku Camera

    Otaku Camera, fotoğraflarınızı manga stiline dönüştürerek sanatsal fotoğraflar oluşturabileceğiniz yararlı ve başarılı bir iOS kamera uygulamasıdır.
  • Dr. Seuss Camera

    Dr. Seuss Camera ile eğlenceli bir fotoğraf düzenleme deneyimi bizleri bekliyor.
  • Halide Camera

    Halide Camera uygulamasının sunduğu profesyonel araçlar ile fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz.
  • Camera Timer!

    Camera Timer! isimli bu uygulama ile özellikle grup halinde fotoğraf çekilirken fotoğrafın dışında kalmaya veda edin.
  • Candy Camera

    Candy Camera en çok tercih edilen fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında yer alıyor ve tamamen ücretsiz olarak sunulmakta.
  • Clone Camera Pro

    Clone Camera, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz oldukça başarılı bir fotoğraf çekme ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Photo Sphere Camera

    Photo Sphere Camera, Google'ın 360 derece fotoğraf çekimlerine izin veren kamera uygulamasıdır.
  • @picn2k camera

    @picn2k camera uygulaması, seyahatlerinizdeki unutulmaz anlarınızı muhteşem fotoğraflarla süslemenize olanak tanıyor.