Mango

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
495 TOPLAM İNDİRME
1.4 MB DOSYA BOYUTU

Mango, android akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanarak Mango ürünlerini kontrol edip, kampanyalar hakkında bilgi alabileceğiniz resmi Mango uygulamasıdır.

Mango ürünleri hakkında detaylı bilgi almak, fiyatlarını öğrenmek ve size en yakın Mango şubesinin nerede olduğunu öğrenmek için kullanabileceğiniz Mango Android uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yenilenerek geliştirilen uygulama üzerinde Mango markasına ait giyim ürünleri arasında gezinebilir ve istediklerinizi satın alabilirsiniz. Uygulama üzerinde 13 farklı dil desteği mevcuttur.

Beğendiğiniz ürünleri istek listenize ekleyerek daha sonra kolayca ulaşabileceğiniz uygulama üzerinde yaptığınız alışverişin durumları hakkında güncel bilgi alabiliyorsunuz.

Ürünler dışında Mango'ya ait en güncel haber ve kampanyaları da görmenizi sağlayan uygulama sayesinde Androic cihazlarınız üzerinden Mango ürünlerini istediğiniz zaman kontrol edebilecek ve fiyatlarını görebileceksiniz. Sıkı bir moda takipçisi iseniz, uygulamayı mutlaka kullanmanızı öneririm. Böylelikle en yeni ve en güzel giyim ürünlerini hemen alabilirsiniz.

Barış YANIK

Mango

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME
14.8 MB DOSYA BOYUTU

Mango, giyim markasının ürünlerine bakabileceğiniz ve beğendiklerinizi satın alabileceğiniz ücretsiz ve resmi iOS uygulamasıdır.

Mango, markanının iPhone ve iPad sahibi müşterileri için oluşturulmuş resmi iOS uygulamasıdır. Mango'nun tüm ürünlerine ulaşarak bakabileceğiniz uygulama üzerinde aynı zamanda ürün fiyatları da görülmektedir. Hatta beğenmeniz durumunda satın alma işlemlerini de uygulama üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Modayı yakından takip etmek isteyenlerin mutlaka kullanması gereken uygulamanın tasarımı oldukça modern ve şık. Kullanım kolaylığı da sunan Mango uygulaması üzerinde gezerken kendinizden geçip tüm ürünlere bakabilirsiniz.

Uygulamanın yararlı özelliklerinden bir tanesi de size en yakın Mango mağazasını seçerek nasıl gidebileceğinizi göstermesi. Ayrıca uygulama içerisindeki barkod okuyucu sayesinde Mango ürünlerinin tüm bilgilerine ulaşabiliyorsunuz.

Uygulamayı yüklemekle birlikte sadece Mango ürünlerine erişim imkanı değil, aynı zamanda Mango ile ilgili tüm güncel haberlere de ulaşabileceksiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mango Alarm

    Mango Alarm, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz kendine özgü alarm sesleri ile birlikte sabahları rahatça uyanmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz alarm uygulamasıdır.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.