Maniac Manors

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

Maniac Manors, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.

Maniac Manors, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir macera ve bulmaca oyunudur. Odadan kaçış oyunları ilginizi çekiyorsa ve gizem çözmeyi seviyorsanız bu oyunu beğeneceğinizi düşünüyorum.

Point and click tarzı da diyebileceğimiz bir macera oyunu olan Maniac Manors adından da anlaşılacağı üzere korku temalı bir odadan kaçış oyunu. Bu oyunda ürkünç bir malikaneden kaçmaya çalışıyorsunuz.

Zihin çalıştırıcı bulmacalar çözeceğiniz, aklınızı zorlayacağınız ve farklı düşünerek yaratıcı çözümler bulmak zorunda kalacağınız bir oyun olan Maniac Manors da merak uyandıran bir malikaneyi keşfe çıkıyorsunuz.

Bu malikaneden yolunuzda ilerlemek için çeşitli objelerle etkileşime geçmeniz onları kullanmanız ve buranın geçmişiyle ilgili gizemi çözmeniz gerekiyor. Yani oyun heyecanlı olduğu kadar merak uyandıran bir de hikaye sunuyor.

Oyunun en önemli özelliği ise grafikleri diyebilirim. Yüksek derecede gerçekçiliği ve en ince detayına kadar tasarlanmış mekanları ve görselleri ile dikkat çeken oyun bu sayede sizi daha da çok maceranın içine çekiyor. Ayrıca etkileyici ses efektleri de buna yardımcı oluyor.

Başarılı bir şekilde bulmaca ve macera öğelerini birleştiren oyunda bir de farklı olarak akıl sağlığı sistemi bulunuyor. Sizi zorlayacak görevler ise oyunu tekrar tekrar oynamanıza yol açıyor, bu da verdiğiniz paranın karşılığınız almanızı sağlıyor.

Kısacası maceraya çıkmayı seviyor ve odadan kaçış oyunlarıyla ilgileniyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Maniac Manors

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Maniac Manors, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.

Maniac Manors, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Macera kategorisi altında sevilen türlerden birisi olan odadan kaçış tarzında olan oyun bulmaca ve macera öğelerini bir araya getiriyor.

Değişik gizemleri çözmeyi seviyorsanız, korku temalı oyunlar hoşunuza gidiyorsa, hikayeyi yavaş yavaş ortaya çıkarmayı seviyorsanız bu oyun tam size göre diyebilirim. Oyunun konusuna göre büyük bir malikaneyi satın alıyorsunuz ve gidip keşfe çıkıyorsunuz. Fakat hiç bir şey planladığınız gibi gitmiyor.

Korku dolu anlar yaşayacağınız oyunda merak uyandıran bu malikaneyi keşfederken bir yandan da kaçmak zorunda kalıyorsunuz. Bunun için de farklı bulmacaları çözerek ve etraftaki eşyalardan yardım alarak ilerlemeniz gerekiyor.

Oyun kolay kontrolleri ve hızlı alışma süresi ile dikkat çekerken aynı zamanda etkileyici ve merak uyandırıcı hikayesi ile de dikkat çekiyor. Bununla birlikte oyunun en dikkat çeken tarafı ise grafikleri diyebilirim.

İnanılmaz gerçekçi tasarlanmış ve adeta bilgisayar oyunu oynarmışsınız gibi kaliteli şekilde dizayn edilmiş grafikleri, en ince detayına kadar düşünülmüş mekanlar ve eşyaları ile oyun sizi içine çekiyor. Bunun yanında ses efektleri de yine bu grafiklere eşlik ediyor.

Oyunda değişik olarak bir de akıl sağlığı sistemi bulunduğunu söylemeliyim. Bununla birlikte zorlayıcı görevler de sizi bekliyor. Oyunun tekrar oynanabilirliğinin ise yüksek olduğunu da söyleyebilirim.

Siz de bu tarz odadan kaçış oyunlarını seviyorsanız bu oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Metal Maniac Hola Theme

    Metal Maniac Hola Theme, Hola Launcher ile birlikte kullanabileceğiniz metali bir görünüme sahip olan ücretsiz Android tema uygulaması.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.