Marble Viola's Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

Marble Viola's Quest oyununda bulunan tüm topları patlatın ve yeni bölümlere geçmeye çalışın.

Eritmeli oyunları seviyorsanız bu oyun tam size göre. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Marble Viola's Quest oyununda ekranda bulunan tüm topları eritmeye çalışıyorsunuz. Oyunda erittiğiniz top kadar puan kazanıyor ve ekranda bulunan tüm topları erittiğinizde ise yeni bölüme geçiş yapıyorsunuz. Marble Viola's Quest oyununun her bölümünde karşınıza daha fazla top çıkıyor. Bu topları belirli süre içerisinde eritmeniz gerekli. Eğer size verilen süreyi aşarsanız oyuna yeniden başlamanız gerekiyor. Bu yüzden Marble Viola's Quest oynarken dikkatli ve hızlı olun.

Marble Viola's Quest, renkli grafiklere ve eğlenceli müziklere sahip olan bir mobil oyundur. Oyunda sarı, kırmızı, mavi, mor ve turuncu renklerde toplar bulunuyor. Ekranın ortasında ise bir atış aleti yer almakta. Bu atış aletini 360 derece döndürebiliyorsunuz. Bu sayede istediğiniz top sırasına atıp yapabilmeniz mümkün. Oyunda sadece atış aletinin üzerinde bulunan renkte atışlar yapabiliyorsunuz. Bu yüzden o renkte olan toplara nişan alın ve aynı renkte olan topları eritin.

Boş vakitlerinizde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olan Marble Viola's Quest'i hemen şimdi indirin ve topları eritmeye başlayın.

Uğur Sağlam

Marble Viola's Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
378.7 MB DOSYA BOYUTU

Marble Viola's Quest oyununda bulunan renkli topları süreniz dolmadan eritin.

Renkli toplara sahip bulmaca oyunları konusunda yetenekli misiniz? iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Marble Viola's Quest oyununda bu yeteneğinizi sınayabilirsiniz. Marble Viola's Quest oyununda bulunan renkli topları sırasıyla eritmeli ve süreniz dolmadan yeni bölümlere geçmeye çalışmalısınız.

Marble Viola's Quest oyununda mavi, kırmızı, sarı, turuncu ve mor renklerde onlarca farklı top bulunuyor. Bu toplar her bölümde farklı yoğunlukta karşınıza çıkıyor. Ekranda sizin kontrolünüzde olan atıcı sayesinde bu topları eritmeniz gerekiyor. Atıcı her seferinde sadece bir top fırlatabiliyor ve bu topun hangi renkte olacağını ise oyun belirliyor. Yani atıcının size verdiği renkteki topu uygun yere fırlatmalı ve kısa sürede tüm topları eritmelisiniz. Eğer bir anda birden çok top eritirseniz oyundan hediye puanlar da alabiliyorsunuz.

Renkli grafiklere ve eğlenceli müziklere sahip olan Marble Viola's Quest oyununda tüm topları eriterek en fazla bölüme ulaşmaya çalışın. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz güzel bir oyun olan Marble Viola's Quest'i hemen şimdi indirin. Oyunu arkadaşlarınıda da indirterek en iyi kimin top erittiğini kıyaslayabilirsiniz. İyi eğlenceler!

 

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Troll Face Quest Internet Memes

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Troll Face Quest Internet Memes mobil oyunu, eğlenceli internet trolleriyle sizlere çok şey vaat eden bir tür bulmaca oyunudur.
  • Disney Princess Majestic Quest

    Disney Princess Majestic Quest (Disney Prenses Sihirli Macera) Android oyunu
  • Troll Face Quest Video Games 2

    Düzenbaz şakacılar, yeni trolleme kabuslarıyla sahalara geri döndü.
  • Marble Duel

    Marble Duel, top eşleştirme oyununu çok daha güzel bir hale getirip adeta bir macera oyununa çeviren eğlenceli bir Android oyunu.
  • Troll Face Quest: Horror 3

    Troll Face Quest: Horror 3 Android oyununda trollük yaparak bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz.
  • Marble Mania

    Marble Mania, android işletim sistemine sahip telefon ve tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Merge Quest

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Marble Blast

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.