Mark of the Dragon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME

Mark of the Dragon, acımasız ejderhaların kontrolünü elimize alıp düşmanlara karşı savaştığımız bir mobil oyun.

Ekran başına kilitleyen bir savaş-strateji oyunu peşindeyseniz Mark of the Dragon kesinlikle doğru seçim! Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Mark of the Dragon’ı hiçbir ücret ödemeden indirebilirsiniz.

Oyundaki temel amaçlarımız arasında kendi ejderhalarımızı yaratmak ve onları savaşlarımızda kullanmak var. Bu noktada dikkatimizi çeken en önemli nokta ejderhaların kontrolünü birebir elimize alıyor oluşumuz. Ejderhayı gerçekten kontrol ediyor ve savaş meydanlarına ateş saçabiliyoruz.

Çoklu oyuncu desteği sunan oyunda arkadaşlarınızla bir araya gelerek kendi klanlarınızı kurabilir ve düşmanlara karşı daha güçlü hale gelebilirsiniz. Dünyanın her yerinden rakiplere karşı koyabileceğimiz bu oyunda kıymetli ejderha yumurtalarını toplayabiliyor ve bulunması zor türleri üretebiliyoruz. 70’ten fazla görev içeren Mark of the Dragon’da bu görevleri bitirdikçe muhteşem ödüller kazanabiliyoruz. Elbette oyunda tek kontrol ettiğimiz şey ejderhamız değil. Buna ek olarak bir de yüzlerce ordudan oluşan asker birliklerinin kontrolünü ele alıyoruz.

Eğer aksiyonun ve stratejinin bir araya geldiği bir mobil arıyorsanız Mark of the Dragon’ı mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Mark of the Dragon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
136 TOPLAM İNDİRME

Mark of the Dragon'da düşmanlarımıza karşı ejderhalarımızı kullanarak onları bozguna uğratmayı amaçlıyoruz.

Mark of the Dragon son zamanlarda karşılaştığımız en iyi savaş ve strateji oyunlarından bir tanesi. iPhone ve iPad’ler üzerine tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu oyundaki temel amacımız düşmanlarımızı ejderhalarımızın yakıcı nefeslerini kullanarak yok etmek.

Oyunun en önemli özellikleri arasında kendi ejderhamızı yaratabilme şansı bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar kendi ejderhamızı yaratıp daha kişisel bir deneyim yaşayabiliyoruz. Açıkçası bu tarz oyunların en büyük eksikleri arasında limitlendirilmiş oyun atmosferi var. Fakat Mark of the Dragon bu konuda alışılmışın çizginin dışında ilerleyerek beğenimizi kazanıyor.

Tekli oyuncu modları oyunun ana hikaye yapısını oluşturmakta. Eğer sıkılırsanız arkadaşlarınızla birlikte oynama şansına da sahipsiniz. Dünyanın her yerinden gerçek oyuncularla mücadele edebilir ve onları yenerek kaynaklarına el koyabilirsiniz.

Bu noktada arkadaşlarınızla hareket ederseniz ve kendinize klan kurarsanız daha güçlü olabilirsiniz. Bu sayede düşmanlarınızı daha kolay yenersiniz. 70’den fazla göreviyle bir hayli zengin bir deneyim sunan Mark of the Dragon, türün hayranları tarafından mutlaka denenmesi gereken oyunlar arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • King of Avalon: Dragon Warfare

    King of Avalon: Dragon Warfare, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur.
  • Kingdoms of Zenia: Dragon Wars

    Kingdoms of Zenia: Dragon Wars, tamamen ücretsiz olarak sunulan sürükleyici bir strateji oyunu.
  • Age of Lords: Dragon Slayer

    Age of Lords: Dragon Slayer, ortalığı birbirine katarak hem savaşacağınız hem de diğer ülkeleri yağmalayacağınız aksiyon dolu bir MMORPG oyunu.
  • Age of Warriors: Dragon Discord

    Age of Warriors: Dragon Discord, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen rol yapma ve strateji türlerini bir araya getiren bir oyundur.
  • Dracula 4: The Shadow Of The Dragon

    Dracula 4: The Shadow Of The Dragon point and click türünde bir macera oyunudur
  • GAROU: MARK OF THE WOLVES

    GAROU: MARK OF THE WOLVES mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Battle of Dragon Ring

    Kendi stratejilerinizi geliştirerek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, vampirler, kurtadamlar ve insanları bir araya getiren karanlık temalı mobil strateji rpg oyunu.