Marmok’s Team Monster Crush RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Farklı savaşçılardan güçlü bir ordu kurabileceğiniz ve çeşitli yaratıklarla savaşabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Mobil oyun dünyasında aksiyon kategorisinde kendisine yer bulan ve oyun severlere ücretsiz olarak hizmet veren Marmok’s Team Monster Crush RPG, kendi savaş ekibinizi kurabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve heyecan verici savaş müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, tek bir karakterle başlayarak kendi ekibinizi oluşturmak ve farklı canavarlarla savaşlar yaparak ganimet toplamaktır. Kılıçlı bir karakter ile oyuna başlayarak yaratıkları öldürmeli ve para kazanmalısınız. Böylece farklı özellikleri bulunan askerler satın alabilir ve yenilmez bir ordu kurabilirsiniz.

Oyun içerisinde satın alabileceğiniz kılıç şövalyeleri, silahlı askerler, büyücüler, balyoz kullanan askerler ve daha birçok savaş kahramanı yer almaktadır. Harita üzerinde ilerleyerek size verilen görevleri tamamlamalı ve yaratıklarla savaşarak ganimet toplamalısınız. Bu sayede seviye atlayabilir ve yeni karakterlerin kilidini açabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorun yaşamadan oynayabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız Marmok’s Team Monster Crush RPG, bir milyondan fazla oyuncunun tercih ettiği aksiyon dolu bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Marmok’s Team Monster Crush RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
154.7 MB DOSYA BOYUTU

Farklı savaşçılardan güçlü bir ordu kurabileceğiniz ve çeşitli yaratıklarla savaşabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan ve bir milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Marmok’s Team Monster Crush RPG, farklı savaş kahramanlarını bir araya getirebileceğiniz ve aksiyona doyabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve etkileyici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, tek bir karakterle oyuna başlayarak yaratıklarla mücadele etmek ve seviye atladıkça farklı savaş karakterlerini grubunuza dahil etmektir. Kılıcınızla canavarları öldürmeli ve ganimet toplamalısınız. Topladığınız altınlarla farklı özelliklere sahip yeni karakterler satın alabilir ve yaratıklara karşı daha güçlü olabilirsiniz.

Oyunda silahlı askerler, kılıç şövalyeleri, büyücüler ve balyoz kullanan askerler gibi birçok farklı savaş kahramanı bulunmaktadır. Geniş bir savaş haritası ile düşmanlarınızın yerini tespit edebilir ve onlara saldırarak ganimet savaşları yapabilirsiniz. Seviye atladıkça farklı karakterlerin kilidini açabilir ve ölüm saçan askerlere sahip olabilirsiniz.

Hiçbir ücret ödemen cihazınıza indirebileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz Marmok’s Team Monster Crush RPG, mobil platformda aksiyon oyunları arasında yer alan kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • I Monster: Dark Dungeon Roguelike

    Karakterimiz ile birbirinden farklı maceralara çıkacağız.
  • Sea Monster City

    Korkunç yaratıklar ile deniz altı savaşları yapabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Tap the Monster

    Birbirinden farklı onlarca canavar ile mücadele edeceğiniz keyif verici bir oyundur.
  • Monster Blasters

    Gerçek zamanlı PvP savaşları yapacağız.
  • Team Monster

    Team Monster, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir macera ve aksiyon oyunudur.
  • Monster Versus

    Rol savaşlarına dahil olacağız.
  • Crush Soft Things

    Bir araba yardımıyla onlarca farklı objeyi ezerek stres atabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.