MARVEL Future Revolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

MARVEL Future Revolution, Marvel'ın mobildeki ilk açık dünya aksiyon rpg oyunu.

MARVEL Future Revolution, Marvel’ın mobil platformdaki ilk açık dünya aksiyon rol yapma oyunu. Açık dünya, kostüm özelleştirme, Marvel kahramanlarıyla kötü adamların çok büyük çatışması, inanılmaz gerçek zamanlı eşli içerik…

MARVEL Future Revolution İndir

Marvel’ın geniş, açık dünyasını gezerken orijinal hikayeyi keşfedin. Kostümlerinin her parçasını değiştirerek eşsiz süper kahramanlarınızı yaratın. Her süper kahramanın süper güçlerini kontrol edin. Sinematik savaş eylemleriyle kötüleri alt edin. İkonik kötüleri yenmek için arkadaşlarınızla gücünüzü birleştirin. Dört kişilik takım kurarak en ikonik Marvel süper kötülerine karşı savaşın. Sivilleri kurtarmadan savunmaya kadar değişen Süper Kahraman görevleri sizi bekliyor. Kimin daha iyi Süper Kahraman odluğunu gösterin. Güçlü Marvel karakterleriyle gerçek zamanlı baskınlar düzenleyin. Boyutlar ötesinde süper kahramanların mücadelesine dahil olun. Gücünüzü test edin. Oynayabileceğiniz farklı birçok oyun modu var. Örümcek Adam, Demir Adam, Kaptan Amerika, Doktor Strange, Kara Dul, Kaptan Marvel, Storm, Star-Lord seçilebilir süper kahramanlar arasında. Oyun boyunca karşılaşacağınız en güçlü düşmanlar (boss’lar); Thanos, M.O.D.O.K., Ultron, Red Skull ve Loki. NPC’ler yani kontrolünüzde olmayan karakterler de var; Rocket Raccoon, Thor, Valkyrie, Nick Fury.

  • Mobil oyunlarda daha önce hiç görülmemiş yüksek kalitede 3D AAA grafikler
  • Marvel’ın mobildeki ilk açık dünya aksiyon rpg oyunu
  • Orijinal hikayelere dayanan yepyeni Marvel evreni
  • Tamamen özelleştirilebilir kostümlerle kendi benzersiz Süper Kahramanınızı oynayın.
  • Sinematik aksiyon ve akıcı dövüş

 

Erkan Calp

MARVEL Future Revolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
142.7 MB DOSYA BOYUTU

Marvel'ın ilk açık dünya aksiyon rpg'si MARVEL Future Revolution, App Store'da!

MARVEL Future Revolution, Marvel kahramanlarıyla süper kötülerin muazzam çatışmasına dahil eden açık dünya aksiyon rpg oyunu. Ön sipariş verenlere özel çizgi romanlardan ilham alan kostüm hediye!

MARVEL Future Revolution İndir iOS

Mobil oyunlarda daha önce hiç görülmemiş yüksek doğruluklu üç boyutlu üst seviye grafikler. Unreal Engine kullanılarak oluşturuluş üç boyutlu, gerçekçi grafik stili. Sinematik ara sahneler ve akıcı dövüşlerle tamamlar.

Devasa ve sürükleyici açık dünyayı keşfedin. Çeşitli MMO bölgelerinde diğer kahramanlarla çeşitli etkileşimlerin keyfini çıkarın. Orijinal, geniş Marvel evreninde diğerleriyle birlikte oynayın.

Bir Marvel süper kahramanı olarak destansı bir sefere çıkın. Sonsuz hikayeler ve görevlerle büyüleyici oyun deneyiminin tadını çıkarın. Omega Flight’ın Birincil Dünya’yı Yakınsama tehdidinden kurtarma görevine katılın.

Hiçbir Marvel IP oyununda görülmemiş, sonsuz yüksek kaliteli kostümler. Onlarca yıllık Marvel çizgi roman ve filmlerinin yanı sıra özel orijinal temalardan ilham alan farklı kostüm parçalarını birleştirip eşleştirin. Kendi benzersiz kostüm kombinlerinizle süper kahramanınızı şekillendirin.

Gerçek bir süper kahraman gibi hem yerde hem de havada gerçek zamanlı savaşın tadını çıkarın. Her oynanabilir Marvel kahramanının dövüş stiline uygun, mükemmel bir şekilde çoğaltılan yüzlerce beceri kombinasyonu.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MARVEL Strike Force

    Yeni Marvel oyununda süper kahramanlarla süper kötüler güçlerini birleştiriyor.
  • MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi)

    MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi) Google Play'de! Marvel evreninde destansı gerçek zamanlı ve çok oyunculu dövüşler
  • Marvel: Avengers Alliance 2

    Marvel: Avengers Alliance 2, sıra tabanlı oynanış sunan süper kahraman oyunu.
  • Marvel Şampiyonlar Turnuvası APK

    Marvel Şampiyonlar Turnuvası APK, süper kahramanların destansı savaşına dahil eden aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • MARVEL Battle Lines

    Süper kahramanlarla kötüler evreni kurtarmak için güçlerini birleştiriyor.
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • MARVEL Duel

    MARVEL Duel Android kart oyunu, süper kahramanlarla kötüleri buluşturuyor.
  • MARVEL Avengers Academy

    MARVEL Avengers Academy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir süper kahraman oyunudur