Marvel Puzzle Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Marvel Puzzle Quest mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Marvel Puzzle Quest sevilen Marvel süper kahramanlarını bir araya toplayan ve bu kahramanlarla eşleştirme oyunu türünde bir macera yaşamanıza imkan tanıyan bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Marvel Puzzle Quest'da, Marvel çizgi romanlarında karşılaşabileceğiniz hikayeler oyun senaryosuna dönüşüyor. Bu senaryo boyunca kahramanlarımızı seçerek düşmanlarımızla savaşıyoruz ve görevleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Marvel Puzzle Quest'de kahramanlarımızın saldırabilmesi için oyun tahtası üzerinde yer alan aynı renk ve şekildeki en az 3 taşı birbiriyle eşleştirmemiz gerekiyor. Hangi taşları eşleştirdiğimize bağlı olarak karhamanımız farklı yeteneklerini kullanabiliyor ve düşmanına hasar verebiliyor. Düşmanımızın canı sıfırlandığında ise bölümü geçebiliyoruz.

Marvel Puzzle Quest içerisinde Spider Man, Hulk, Deadpool ve Wolverine gibi kahramanlar yer almakta. Eğer Marvel kahramanlarını seviyorsanız Marvel Puzzle Quest hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Marvel Puzzle Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
82.3 MB DOSYA BOYUTU

Marvel Puzzle Quest eşleştirme oyunlarına merakı olan Marvel hayranlarına hitap eden bir oyun.

Marvel Puzzle Quest adından da anlaşılacağı gibi temel olarak Marvel hayranlarına hitap eden bir yapım. Tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde sorunsuzca oynayabildiğimiz bu oyunda S.H.I.E.L.D. ve H.A.M.M.E.R. gibi Marvel topluluklarına katılarak eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir maceraya çıkıyoruz.

Oyun klasik olarak diğer eşleştirme oyunlarıyla aynı çizgide ilerliyor. Yani aynı türden objeleri yan yana getirerek patlamalarını sağlıyor ve bu şekilde devam ederek en yüksek skoru toplamaya çalışıyoruz. Oyunun diğerlerine göre farklı olduğu kısım ise karakterlerin de oyuna dahil olması ve bizlere RPG tadı vermesi. Karakterlerimizi birebir olarak oyuna dahil edebiliyoruz.

Oyunda Örümcek Adam, Loki, Thor, Hulk, Black Widow ve Kaptan Amerika gibi geniş hayran kitlelerine sahip karakterler yer alıyor. Bu da oyundan alınan keyfi büyük ölçüde artırıyor ve oynanışa olumlu etkide bulunuyor. Açıkçası Marvel evrenine meraklı biri olduğum için oyunu oynarken çok keyif aldım. Eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alanlar için Marvel Puzzle Quest mutlaka denenmesi gereken seçenekler arasına alınmalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Marvel Puzzle Quest Dark Reign

    Marvel karakterlerini bir araya toplayan Marvel Puzzle Quest Dark Reign ücretsiz olarak indirebileceğiniz en iyi eşleştirme oyunlarından biridir.
  • Puzzle Quest 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Disney Princess Majestic Quest

    Disney Princess Majestic Quest (Disney Prenses Sihirli Macera) Android oyunu
  • Marble Viola's Quest

    Marble Viola's Quest oyununda bulunan tüm topları patlatın ve yeni bölümlere geçmeye çalışın.
  • Troll Face Quest: Horror 3

    Troll Face Quest: Horror 3 Android oyununda trollük yaparak bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz.
  • Jewels Temple Quest

    Jewels Temple Quest, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışan bir bulmaca oyunudur.
  • Troll Face Quest Video Memes

    Troll Face Quest Video Memes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Evolve: Hunters Quest

    Evolve: Hunters Quest, E3'ün en iyilerinden Evolve üzerine kurulmuş kaliteli bir bulmaca savaş oyunu.