MARVEL Super War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
210 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

MARVEL Super War Android İndir: Marvel'ın mobil platformdaki ilk MOBA oyunu

MARVEL Super War, Marvel’ın mobil platformdaki ilk MOBA oyunu. NetEase Games’in Marvel’la birlikte geliştirdiği oyunda Marvel evrenindeki tüm karakterler bulunuyor. Demir Adam’a karşı Kaptan Marvel, Örümcek Adam’a karşı Deadpool, X-Men’e karşı Yenilmezler; Kainat böyle savaş görmedi!Hemen arkadaşlarınızı toplayın, takımınızı oluşturun ve evrendeki savaşa katılın.

Marvel Super War oyununda tüm Marvel serilerinden süper kahramanlar bir araya geliyor. En sevdiğiniz karakter olarak oynayabilir veya her biri eşsiz tarz ve yeteneğe sahip devasa kahramanlarla kötüler arasından seçim yaparak en iyilerin savaşına katılabilirsiniz. Marvel’ın MOBA oyununu diğerlerinden ayıran en büyük özellik kazanmak için para harcama sisteminin olmaması. Siz de rakipleriniz de aynı seviyede. Savaşlar dengeli, dövüşler adil. Saygınlık ve başarı elde etmek için tüm hünerlerinizi sergilemeniz gerekiyor. Kontrollerin basitliğiyle süper karakterlerin özel hareketlerini yapmak, komboları gerçekleştirmek çok kolay.

MARVEL Super War Android Oyunu Özellikleri

  • Kahramanlar savaşıyor! Gerçek zamanlı 5’e 5 arena
  • Adil Savaş! Dengeli oyun
  • Basit kontroller! Kendinizi gösterme zamanı
  • Takım kurun! Arkadaşlarınızla savaşın

 

Erkan Calp

MARVEL Super War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
802.7 MB DOSYA BOYUTU

MARVEL Super War: Kötülerle iyilerin savaşına katılın!

MARVEL Super War, NetEase Games ve Marvel’ın birlikte çalışmasıyla ortaya çıkan MOBA oyunu. Marvel’ın mobilde oynanabilen ilk MOBA oyunu olma özelliğini taşıyor. Iron Man, Captain Marvel, Spider Man, Deadpool, X-Men, Avengers, tüm Marvel serilerinden süper kahramanlar oyunda bulunuyor. Grafiklerin de oldukça kaliteli olduğu oyun, iOS platformunda da ücretsiz! MOBA türünü seviyor, süper kahramanlı oyunlara bayılıyorsanız, Marvel Super War’u hemen indirin.

Marvel’ın tüm karakterlerini bir arada görebileceğiniz temposu hiç düşmeyen mücadele odaklı harika bir mobil oyun MARVEL Super War. Popüler mobil oyun geliştiricilerden NetEase Games’in Marvel’la beraber hazırladığı MOBA oyununda 5’e 5 gerçek zamanlı arena dövüşleri gerçekleşiyor. İster favori Marvel karakterlerinizle oynayın ister her biri benzersiz stil ve becerilere sahip kahramanlarla kötüler arasından seçiminizi yapıp en iyi yıldızlar kavgalarına katılın. Basit kontroller, özel hareketleri, komboları kolayca yapmanızı sağlıyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arena: Galaxy Control

    Düellolara girin, galaksinin kontrolünü elinize alın.
  • Arena of Arrow

    3'e 3 hızlı maçlar
  • West Legends

    Vahşi batının efsanesi olun!
  • Paladins Strike

    MOBA tarzı aksiyon dolu kahraman nişancı oyunu
  • Mobile Legends APK

    Mobile Legends APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir MOBA oyunudur. Gerçek rakiplere karşı 5'e 5 MOBA heyecanını yaşayın.
  • King Rivals: War Clash

    MOBA türünde bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Champions Destiny

    Mücadele gücü yüksek bir MOBA oyunu
  • League of Legends: Wild Rift

    League of Legends: Wild Rift ile sürükleyici bir MOBA dünyasını deneyimleyeceksiniz.