Masa Hokeyi Şampiyonası

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,801 TOPLAM İNDİRME
5.8 MB DOSYA BOYUTU

Masa Hokeyi Şampiyonası eğlenceli bir Android oyunudur

Masa Hokeyi Şampiyonası eğlence merkezlerinde her kesimden ve her yaştan oyuncular tarafından severek oynanılan masa hokeyi oyununu Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlara taşıyan ücretsiz bir mobil oyundur.

Masa Hokeyi Şampiyonası'nda temel amacımız rakiplerimizle karşılaşarak diskleri rakibimizin kalesine göndermek, aynı zamanda da kendi kalemize doğru gelen diskleri engellemektir. Oyun bize hem 4 farklı zorluk seviyesi sunan bilgisayar ile hem de aynı cihaz üzerinde arkadaşlarımıza karşı oyunu oynayabilme imkanı tanıyor. Masa Hokeyi Şampiyonası bize arkadaşlarımız veya bilgisayar karşısında ödüllü şampiyonlar yapabilme fırsatı da veriyor.

Masa Hokeyi Şampiyonası genel olarakgayet kaliteli grafiklere sahip. Masalar için sunulan farklı temalar oyuna renk katıyor. 10 adet farklı temanın yer aldığı oyunda gollerden sonra havai fişekler, kıvılcım ve patlamalar gibi çeşitli görsel efektlerle attığınız goller de kutlanıyor. Masa Hokeyi Şampiyonası çok yüksek sistem gereksinimlerrine sahip olmadığından çoğu cihazda rahatça oynanabilmekte ve SD kartınıza yüklenebilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Masa Hokeyi 2B

    Masa Hokeyi 2B eğlenceli bir mobil oyundur
  • Air Hockey 3D

    Air Hockey 3D, masa hokeyi oyununu mobil cihazınızdan oynamanıza izin veriyor.
  • Glow Hockey 2

    Masa hokeyi keyfi neon renkleriyle cep telefonunuza gelsin. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Glow Hockey 2 masa oyunlarını sevenleri bekliyor.
  • Air Hockey Glow

    Air Hockey Glow hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz keyifli bir masa hokeyi oyunudur ve özellikle kaliteli grafikleriyle dikkat çekmektedir.
  • Futu Hoki

    Futu Hoki masa hokeyi oyunları kategorisine yepyeni bir boyut getiriyor ve orijinal özellikleriyle dikkat çekiyor.
  • Hockey All Stars

    Karma takımınızı kurun, lig mücadelesine katılın.
  • Hockey Fight Lite

    Hockey Fight, buz hokeyi oyuncuları ile dövüştüğünüz eğlenceli ve ücretsiz bir spor oyunudur.
  • Hockey Hero

    Hockey Hero, retro görsellere sahip buz hokeyi oyunu.