Masky

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Masky, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz denge oyunu.

Masky, Android platformunda neon stili görsellere sahip denge kurma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Tek dokunuş kontrol sistemiyle telefonda da rahat oynanış sunan yapımda ilginç kostümler giymiş dansçıların balosuna katılıyoruz.

Oyunda amacımız dans pistine mümkün olduğunca dansçı almak. Grubumuzun sayısını artırmak için sağ ve sol yanda bekleyen karakterlere doğru ilerliyoruz. Gruba dansçı katarak daha fazla kişiye ulaşmak kolay olmuyor. Bekleyen dansçılar grubumuza katılırken üstteki denge çubuğu bir anda hızlanıyor. Bu noktada dengeyi sağlayamazsak dansçıyı gruba katamadığımız gibi mevcut gruptakileri de kaybediyoruz.

Erkan Calp

Masky

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
152 MB DOSYA BOYUTU

Masky, iOS platformunda denge üzerine kurulu dans etme oyunu olarak yerini alıyor.

Masky, Timberman ve Surfingers oyunlarının yapımcısının imzasını taşıyan denge üzerine kurulu dans oyunu. iOS platformuna da ücretsiz gelen oyunda en büyük kostüm oyununa katılıyoruz. Hem iPhone hem de iPad'de oynayabileceğiniz zaman geçirmek için birebir oyun; kontrol sistemi de oldukça basit.

İlginç kostümlü dansçıları kontrol ettiğimiz oyunda amacımız dans grubumuzu genişletmek. Sağda solda bekleyen karakterleri sürekli olarak grubumuza dahil ederek ilerliyoruz. Yalnız karakterleri gruba dahil etmek kolay olmuyor. Gözümüzü sürekli olarak denge çubuğunda tutmamız gerekiyor. Dengeyi sağlayamadığımız anda dans sonlanıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!