Masque

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Kimliğinizi gizleyerek dolaştığınız Masque, Android için ücretsiz bir arkadaş bulma uygulaması.

Android için ücretsiz olarak indirilebilen bir mesajlaşma uygulaması olan Masque ile kendi kimliğinizi saklayarak başkalarıyla iletişim kurabiliyorsunuz. İnsanların gerçek kişiliğini sadece maskeler ardında yaşadığını öne süren yapımcılar Venedikliler zamandından kalan bir geleneği modern teknolojiye uyarlıyor. Masque uygulamasını hazırlayanlar Nimbuzz'un arkasında olan ekip.

İnternet kullanımını anonim olarak gerçekleştirmek isteyenler için arkadaş bulma siteleri her zaman bir tehlike teşkil ediyor. Aynı isteye abone olan tanıdık kullanıcılar sizin profilinizi tespit edip paylaşmak istemediğiniz fotoğraflarınızı ele geçirebilirler. Tam da bu tarz bir saldırıya karşı korunaklı olmanız için Masque isimli uygulama var.

Masque kullananlarla mesajlaşmanız mümkünken sesli mesaj ve fotoğraf gönderimi de gerçekleştirebiliyorsunuz. Dilediğiniz zaman bu paylaşımlarınız belli bir süre içerisinde kendilerini imha ediyorlar. Böylece sizinle iletişim kuranlar size özel fotoğraflarınızı telefonlarına kaydedemiyorlar.

Masque kullanıcısı olmak için yapmanız gerekenler bir profil ismi ve sizi temsil ettiğini düşündüğünüz bir avatar kullanmak. Bu işlemden sonra anonim sohbetlere derhal katılabiliyorsunuz.

Alper Çetiner

Masque

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Kimliğinizi gizleyerek dolaştığınız Masque, iOS için ücretsiz bir arkadaş bulma uygulaması.

iOS kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan bir mesajlaşma ve arkadaş bulma uygulaması olan Masque sıradışı bir fikirle geliyor. İnsanların gerçek kimliklerini açığa çıkartmak için maskelere ihtiyaç duyduğuna inanan Nimbuzz ekibi tarafından hazırlanan bu uygulama Venedikliler'in maskeli balo geleneğini günümüz teknolojiyle buluşturuyor.

İnternet üzerinde anonim olarak sohbet etmek isteyenlerin en büyük baş belası olan arkadaş siteleri, gizliliğinizi koruyamayacağınız bir altyapıya sahip olabiliyor. Aynı siteyi kullanan tanıdık bir insan belki de hiç görmesini istemeyeceğiniz fotoğraflarınıza ulaşabiliyor.

Gizlilik ve anonim internet konusunu arkadaş bulma hizmetlerine aktaran Masque ile diğer kullanıcılara mesaj, sesli mesaj ve fotoğraf gönderebildiğiniz gibi belli bir süre sonra u iletilerin kendiliğinden yok olmasını sağlayabiliyorsunuz. Böylece kimse sizin fotoğraflarınızı kaydetme lüksüne sahip olamayacak.

Masque kullanacaksanız başlamadan önce yapmanız gereken şey biri isim bulup sizi temsil ettiğini düşündüğünüz bir avatar edinmek. Sonrasında diğer kullanıcılarla sohbete dalabiliyorsunuz.

Alper Çetiner

Masque

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Kimliğinizi gizleyerek dolaştığınız Masque, Windows Phone için ücretsiz bir arkadaş bulma uygulaması.

Windows Phone için ücretsiz bir mesajlaşma ve arkadaş bulma uygulaması olan Masque, insanların ancak maskeler ardında gerçek kişiliğini ön plana çıkaracağına inanıyor. Venediklilerin maskeli balolarını hatırlatan bir kültürü modern teknolojiye kazandırma niyetinde olan bu uygulama Nimbuzz ekibi tarafından hazırlanmış.

İnternette anonim olmayı tercih edenler için arkadaş bulma siteleri her daim problem teşkil etmiştir. Kendi kimliğinin başkaları tarafından gözetlenmesini istemeyen kullanıcılar için bu tarz hizmetlerden yararlanmanın büyük sıkıntıları oluyor.

Gizliliğinizi korumak isteyen Masque ile bu olumsuz durum değişiyor. Masque kullananlar ile mesajlaşma, ses dosyaları ve resim paylaşımları yapmak mümkün. Dilediğinizde gönderdiğiniz resimler birkaç saniye içinde imha da oluyor. Buradaki amaç karşınızdaki insanın görünümünüz hakkında fikir sahibi olması ve bunun sonrasında da size ait olan bir fotoğrafı hafızada tutmaması.

Masque profiline sahip olmak için bir isim ve sizi betimleyecek bir avatara ihtiyacınız var. Bunun sonrasında anonim olarak dilediğiniz insanla muhabbete başlayabiliyorsunuz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.