Massive Monster Mayhem Match

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden farklı düşmanlar ile karşı karşıya geleceğiz.

Mobil platformda aksiyon ve macera oyunları arasında yer alan Massive Monster Mayhem Match ücretsiz olarak oynanmaya devam ediyor.

Epic Stroy Interactive imzası ile geliştirilen ve oyunculara ücretsiz olarak sunulan Massive Monster Mayhem Match rengarenk yapısı ile oyunculı canavarlarla dolu bir atmosfere götürüyor. Android ve İOS platformunda oynaması ücretsiz olan yapımda canavarların saldırısı altında olan bir alanı kurtarmaya çalışacağız.

Hızlı savaşların yer alacağı oyunda birbirinden farklı şampiyonlar ve canavarlar arasından seçimler yapacak, kendi ekibimizi oluşturmaya çalışacağız. Oyuncular seçtikleri ekip üyelerini geliştirebilecek ve eskisinden daha güçlü bir hale getirebilecekler.

Yoğun görsel efektler ile oyunculara fanfastik bir savaş atmosferi sunan yapımda seviye sistemi de yer alacak. Seviyemiz arttıkça daha güçlü bir yapıya kavuşturacağız. 50 binden fazla oyuncu tarafından oynanan yapım tamamen ücretsizdir.

Doğukan Çağlakpınar

Massive Monster Mayhem Match

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
340.3 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden farklı düşmanlar ile karşı karşıya geleceğiz.

Epic Story Interactive’in başarılı mobil oyunları arasında yer alan Massive Monster Mayhem Match günümüzde Android ve İOS platformunda 50 binden fazla oyuncu tarafından oynanıyor.

Hem aksiyon hem de macera oyunları arasında yer alan Massive Monster Mayhem Match ile oyuncular savaşın tam ortasına dalış yapacaklar. Birbirinden farklı canavarların ve robotik karakterlerin yer aldığı oyunda kendi ekibimizi seçerek canavarların istila etmeye çalıştığı bir atmosferde mücadele edeceğiz.

Renkli içeriklerin ve kaliteli görsellerin yer aldığı oyunda yoğun görsel efektler de karşımıza çıkacak. Farklı seviyeler eşliğinde oyuncular daha güçlü düşman modelleri ile karşılaşabilecekler. 50 binden fazla oyuncu tarafından oynanan yapım,  kitlesini artırmaya çalışıyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wonder Chef: Match-3

    Bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Royal Garden Tales-Match 3 Castle Decoration

    Eşsiz tasarımlar yapabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Crafty Candy – Match 3 Adventure

    Seviyeleri tamamlamaya çalışacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Tropic Trouble Match 3 Builder

    Gizli hazineleri arayacağız.
  • Tropical Forest: Match 3 Story

    Adaları tatil merkezlerine dönüştüreceğiz.
  • Puzzle Island: Match 3 Game

    Adamızı geliştirmeye çalışacağız.
  • Gem Blast: Magic Match Puzzle

    Aynı nesneleri yok edeceğiz.