Masters of the Masks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Masters of the Masks, Android telefon ve tablet sahiplerinin cihazları üzerinde heyecanlı bir şekilde oynayabileceği bir rol yapma oyunu.

Masters of the Masks, başarılı mobil oyunları ile yakından tanıdığımız SQUARE ENIX tarafından geliştirilen başarılı bir RPG yani rol yapma oyunu. Grafiklerinden oynanışına, hikayesinden müziklerine kadar oldukça etkileyici bir oyun olan Masters of the Masks, Ivren dünyasında geçiyor.

Tanrının bu dünyadaki insanları kurtarması için gönderdiği maskeli savaşçılardan biri olarak, dünyayı ve insanları kurtarmak ilk amacınız. Savaşçınızın maskesine yeni özellikler ekleyerek daha da güçlü olmasını sağlayabilmek sizin elinizde. Ne kadar güçlü bir savaşçıya sahip olursanız, düşmanlarınız ile o kadar kolay karşılaşabilirsiniz.

Stratejik bir RPG oyunu olan Masters of the Masks'ın oynanışı da diğer RPG oyunlarına göre biraz daha rahat diyebilirim. Sıra ile hamle yapacağınız savaşlarda sürükle ve bırak desteği sayesinde savaş esnasında hiç bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Savaşçınızın yeteneklerini kendiniz seçerek nasıl saldırılar gerçekleştireceğinizi belirliyorsunuz. Fakat bu konuda biraz deneyim kazanmanız ve savaşçınız için en iyi yetenekleri seçmeniz gerekiyor. Bu yetenek seçimlerini oyunu oynadıkça daha iyi yapıyor hale geliyorsunuz.

Mobil cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz kaliteli oyunlardan bir tanesi olan Masters of the Masks, tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor fakat oyun içerisinde satın alabileceğiniz bazı eşyalar mevcut. Dilerseniz bu eşyaları almadan ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

Masters of the Masks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Masters of the Masks, iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği en iyi rol yapma oyunlarından bir tanesi.

Masters of the Masks, hem Android hem de iOS platformunda yer alan başarılı SQUARE ENIX oyunlarından bir tanesi. Popüler oyun geliştirici firmanın hazırlamış olduğu bu rol yapma oyununda maskeli savaşçıların kontrolünü sağlıyor ve dünyayı kötülüklerden kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Sıra tabanlı oynanan oyunda hamlelerinizi dikkatli ve doğru yaparsanız düşmanlarınızı yenebiliyor, aksi taktirde dünyayı kötülüklerden koruyamıyorsunuz. Ivren adlı evrende geçen oyunun kendine özel bir hikayesi var ve oldukça hoş.

Strateji ve RPG oyun kategorilerini bir araya getiren Masters of the Masks oyununun yapısı, oynanışı, grafikleri ve müzik seçimleri oldukça başarılı diyebilirim. Özellikle grafikleri beni etkilediği gibi sizi de etkileyecektir diye düşünüyorum.

Oyunda kontrol ettiğiniz maskeli savaşçının maskesine ek özellikler ekleyerek daha da güçlü bir savaşçıya sahip olabiliyorsunuz. Bunun anlamı düşmanlarınız karşısındaki avantajınızın artması. Böylece onları daha rahat yok edebilirsiniz.

Ücretsiz olarak sunulan oyunu iPhone ve iPad'lerinize indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Oyun ücretsiz olmasına rağmen oyun içerisindeki bazı eşyalar gerçek para karşılığında satılıyor. Fakat bu eşyaları alma zorunluluğunuz yok. Yani hiç bir ücret ödemeden de oyunu oynayabiliyorsunuz. Ayrıca oyunu oynayabilmeniz için iPhone ya da iPad'inizin internete bağlı olması gerekiyor.

Oynayabileceğiniz yeni bir strateji ya da RPG oyunu arıyorsanız, Masters of the Masks'a bir şans verebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • League of Masters

    League of Masters, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Pokémon Masters EX

    Pokémon Masters EX Android oyununda efsane Pokemon oyuncuları çarpışıyor.
  • PJ Masks: Moonlight Heroes

    Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Medal Masters

    Medal Masters ile yeteneklerinin farkına varmaya hazır mısın?
  • Pokémon Masters

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil rol yapma oyunu
  • Guild Masters

    Nefes kesen RPG savaşlarına katılarak ilginç karakterle mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Heroes Of The Kingdom

    Heroes of the Kingdom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Star Wars: Knights of the Old Republic

    Star Wars: Knights of the Old Republic klasik RPG oyununun Android versiyonudur