Matchington Mansion

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
540 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

kendi stilimizi yaratacağız.

Mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Matchington Malikanesi tamamen ücretsiz olarak oynanıyor.

Rengarenk içeriklerin yer aldığı oyunda kendi malikanemizi dekore edecek ve kendi stilimizi yaratacağız. Oldukça hoş grafiklere sahip olan yapım biraz daha bayanlara hitap etse de günümüzünde 10 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanmaktadır.

Kaliteli ses efektleri ile desteklenen yapım aldğı güncellemeler ile de oyuncuların beğenisini kazanmaya deva ediyor. Eğlenceli ve bir o kadar yenilikçi bir oyun olan Matchington Malikanesi’nde evimizi dilediğimiz gibi düzenleyebilecek ve bizden istenilen görevleri yerine getirmeye çalışacağız.

Sürükleyici bir hikayeye sahip olan mobil bulmaca oyununda birbirinden farklı bölümleri geçebilmek için aynı şekerleri yan yana ve alt alta getirerek yok etmeye çalışacağız. Şekerleri yok edebilmek için minimum 3 şekeri yan yana ya da alt alta getirmeye çalışacağız. Farklı oyun karakterlerinin de yer aldığı mobil oyunda güçlendirme kombinasyonlarını kullanarak daha hızlı bir şekilde şekerleri yok edebilecek ve daha kısa bir süre içerisinde sonraki bölüme geçiş yapabileceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

Matchington Mansion

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
366.4 MB DOSYA BOYUTU

Kendi tarzımızı yaratacağız.

Mobil platformda oyunculara elğlenceli vakit geçirten Matchington Malikanesi ücretsiz bir bulmaca oyunudur.

Eşsiz grafikler ile süslenen yapım günümüzde Android ve İOS platformu olmak üzere 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaktadır. Bir bulmaca oyunu olarak mobil platformda karşımıza çıkan yapım da oyuncular aynı şekerleri bir araya getirerek yok etmeye ve sonraki bölüme geçmeye çalışıyor.

Oyun içerisinde bölüm geçtikçe yeni bir ürün kazanıyor bu ürün ile evimizi dekore edebiliyoruz. Kendi tarzımızı yaratacağımız yapım da sıra dışı karakter ve sevimli hayvanlarda bulunmaktadır. Farklı oyun karakterlerinin de yer aldığı mobil bulmaca oyununda görsel efektler de oldukça hoş bir yapı ile karşımıza çıkmaktadır.

Mobil oyuncular tarafından ilgiyle ve bir o kadar da keyifle oynanan Matchington Malikanesi ücretsiz yapısı ile 7’den 70’e herkesin gönlünü fethetmeye devam ediyor. Milyonlarca oyuncuya sahip olarak geliştirilmeye devam edilen mobil yapım son güncellemesini de bugün aldı. Güncelleme ile oyuna 90’dan fazla seviye eklenirken çeşitli hatalarda tamamen ortadan kaldırıldı.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mansion Blast

    Eski bir konağı dekore etmeye çalışacağız.
  • Mansion of Puzzles

    Düşündürücü bulmacalar çözerek gizli nesneleri bulmak için dedektiflik yapacağınız eğitici bir oyundur.
  • Monster Mansion Blast

    Renkli küpleri eşleştirebileceğiniz ve eşsiz bir köşk inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Idle Monster Happy Mansion in Click Away Village

    Idle Monster Happy Mansion in Click Away Village, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir klasik oyunudur.
  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.