Max Atlantos: Büyük Takip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,305 TOPLAM İNDİRME

Max Atlantos: Büyük Takip, Aslan Max ve arkadaşları ile çıkacağınız macerada Atlastos'u kötülüklerden kurtaracağınız heyecan ve eğlence dolu bir Android oyunu.

Max Atlantos: Büyük Takip, Android mobil cihaz sahiplerinin oynayabileceği yeni ve ücretsiz bir Android macera oyunu.

Birbirinden farklı şekilde tasarlanan 10 bölümden oluşan oyunda Aslan Max ve arkadaşları ile okyanusun derinliklerine inip, Atlastos'u kötülüklerden kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Macera ve takip oyunu olan Max Atlantos: Büyük Takip içerisinde okyanusun dibinde Aslan Max ve arkadaşlarının 10 bölümü bitirememesi için önünüze pek çok engel çıkıyor. Tüm bu engel ve tuzakları aşarak Atlantos'u kurtarmak için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Oynadığınız her bölümde farklı görevler tamamlamanız gereken oyunda, yüksek puan alabilmek için düşmanlarınıza merhamet göstermemeniz ve tüm altınları toplamanız gerekiyor.

Grafik kalitesi açısından son zamanlarda gördüğüm en iyi oyunlardan bir tanesi diyebilirim. Elbette bu değerlendirme kendi oyun kategorisi için geçerli.

Bonusları toplayarak gizli güçleri aktif edebildiğiniz oyunda Aslan Max'ı seçebileceğiniz gibi, Leena karakterini de seçerek oynayabiliyorsunuz.

Aslan Max ile Atlantos'u kurtarmaya hazırsanız oyunu hemen Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayın.

Barış YANIK

Max Atlantos: Büyük Takip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
448 TOPLAM İNDİRME

Max Atlantos: Büyük Takip ile Aslan Max'ın kötülüklere karşı macerasını iPhone ve iPad cihazlarınızda yaşayabilirsiniz.

Max Atlantos: Büyük Takip, hepimizin yakından tanıdığı bir karakter olan Aslan Max'ın maceralarını iPhone ve iPad cihazlara getiren heyecanlı bir aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıktı. Oynarken bir an bile sıkılmayacağınız oyun, ücretsiz olarak sunuluyor ve eski model iOS cihazlarda bile herhangi bir sorun olmadan akıcı bir şekilde çalışıyor. Eğer yakından tanıdığınız bir karakterin kötülüklere karşı olan mücadelesine adım atmak istiyorsanız Max Atlantos: Büyük Takip göz atmadan geçmemeniz gerekenler arasında.

Oyunda hem Aslan Max ile maceraya devam etmek hem de dilerseniz Leena adlı dişi karakterle düşmanları yenmek mümkün oluyor. Böylece hangi karakter daha çok hoşunuza gidiyorsa onunla birlikte maceranızı tamamlayabiliyorsunuz. Toplamda 10 farklı bölüm barındıran oyun, zaman zaman suyun altında ilerlerken, bazen de adalar üzerinden ilerliyor ve böylece farklı ortamlarda koşmanın ve ilerlemenin keyfini sürebiliyorsunuz.

Oyunun grafik ve ses öğelerinin kaliteli bir şekilde hazırlanmış olmaları sayesinde Max Atlantos: Büyük Takip'i oynarken görsel bir şölen yaşayacağınızı ve derin bir atmosfer içerisine girebileceğinizi belirtmek gerek. Puanlarınızı ve rozetlerinizi toplayarak gücünüzü arttırabileceğiniz ve gizli güçlerinize ulaşabileceğiniz oyun, böylelikle sıradan ilerlemeli macera oyunlarının da bir adım ötesine geçmeyi başarıyor.

Eğer Aslan Max karakterini severek takip ediyor ve onun maceralarına ortak olarak düşmanlara karşı işbirliği yapmak istiyorsanız kesinlikle yüklemeyi kaçırmamanız gereken bir oyun.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Max Ammo

    Max Ammo bolca aksiyon içeren bir mobil oyundur
  • Apocalypse Max

    Apocalypse Max, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Max Shooting

    "Online savaş oyunlarında iyiyim" diyorsan bir de Max Shooting'i denemelisin!
  • Max Dash

    Max Dash sonsuz koşu türünde eğlenceli bir mobil oyundur
  • Max Bradshaw and the Zombie Invasion

    Max Bradshaw and the Zombie Invasion mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Max Power Steel

    Max Power Steel, sonsuz koşu oyunu kategorisinde boy gösteren, ortalama kalitede bir oyun.
  • Max Steel

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Max Payne Mobile

    Max Payne Mobile, aynı ismi taşıyan bilgisayar oyununun Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için geliştirilen sürümüdür.