Max Gentleman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Klak sahibi bir şapkanın centilmenlik katsayısını yükselttiğini keşfeden Max Gentlemen oyununun yapımcıları sizleri bu oyunla gerçek bir centilmenlik testine sokuyor.

Gerçek bir centilmen nasıl mı olunur? Bunu cevaplayabilmek için önce kafamıza klasımızı gösterecek bir şapka takmamız gerekiyor. Max Gentlemen isimli bu oyun tam da bunu yapmayı amaçlıyor. 19'uncu asır erkek asaletini maksimum seviyeye yükselten bu oyunda yegane amacınız şapka toplamak. Şapkaların lordu olmak için ise birbirinden farklı dinamiklere sahip olan bölümlerde mücadele etmeniz gerekiyor. Zafer nişanı olarak taşıyacağınız bu klas şapkalar aynı zamanda oyunu oynayan diğer erkeklere de ne kadar önemli bir insan olduğunuzu gösterecektir.

Platformlar arası multiplayer desteği bulunan bu oyunda 39 farklı şapka modeline kavuşma imkanınız var. Üst üste bindirdiğiniz şapkalar ile engebeleri aşmak, havadan düşen şapkaları kafanıza denk getirmek, şık bir köpekten Ctulhu'ya kadar faklı karakter seçimiyle oyuna atılmak Max Gentlemen ile yapabileceğiniz şeylerden sadece bazıları. Saçma bir oyunla karşılaşmaktan mı korkuyorsunuz? En azından ücretsiz olduğunu belirtmekte fayda var. Denemesi bedava bu centilmenlik serüveni, bakalım sizin hayatınızı değiştirecek mi!

Alper Çetiner

Max Gentleman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Klak sahibi bir şapkanın centilmenlik katsayısını yükselttiğini keşfeden Max Gentlemen oyununun yapımcıları sizleri bu oyunla gerçek bir centilmenlik testine sokuyor.

Gerçek bir centilmen olduğunuza karar vermeden önce şöyle bir aynanın karşınıza geçin ve şapkanıza göz atın. Yoksa şapkanız mı yok? O halde bakın bakalım, Max Gentlemen sizdeki o boşluğu doldurup sizi erkekliğin doruklarına çıkarabilecek mi? 19'uncu yüzyıl şıklığıyla donatılmış bu zarif erkek oyununda yapmanız gereken şey etraftaki şapkaları toplamak. Şapkalara hükmeden o büyük insan olmak için çıkılan yolda birbirinden farklı oynanış tarzı olan bölümlerde savaşmanız gerekiyor. Zaferinizi taçlandıracak olan şapkalarınız ise diğer erkeklere de göz dağı verecek nitelikte.

Farklı platformlar arası multiplater desteği olan bu oyunda evreniniz kendi cihazınızı kullananlarla sınırlı kalmıyor. 39 tane farklı şapka ile klasınızı konuşturma imkanınız var ve üstü üste bindirdiğiniz şapkalar eşliğinde farklı bölümlerin engebelerini aşmanız gerekiyor. Seçebildiğiniz karakterler arasında son derece şık bir köpekten ahtapot suratlı Ctulhu'ya kadar uzanan bir seçenekler bütünü var. Max Gentlemen size biraz saçma geldiyse şunu söylemeyi es geçmeyelim: Oyun bedava! Dolayısıyla deneyip ne olduğuna gerçek bir centilmen gibi karar verme yetkisi sizde.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Balloon Gentleman

    Balloon Gentleman, uçan bir balonu döner platformlar boyunca dikkatli bir şekilde hareket etmenizi gerektiren 2 boyutlu bir platform oyunudur. Oyunun fizik tabanına göre hareket etmeli, reflekslerinize güvenmelisiniz.
  • Space Max

    Space Max, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Gentleman Ninja

    Gentleman Ninja mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyno oyunudur
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.