Max Steel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,073 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Max Steel, eğlenceli ve orijinal bir aksiyon oyunu. 3 şeritli sonsuz koşu oyunu özelliklerini aksiyon oyunlarının özellikleriyle birleştiren ve bu sayede de oyun elementlerini diğerlerine göre taze ve yeni tutmayı amaçlayan bir aksiyon oyunu diyebiliriz.

Koştuğunuz alan, kaktüslerden kayalara pek çok doğal engelin olduğu bir kanyon ve bunları aşmanız gerekiyor. Bu aşamada Temple Run gibi oyunlardan aşina olduğunuz gibi sağ, sol, aşağı, yukarı şeklinde kahramanı kontrol ederek ilerliyorsunuz. Ayrıca koşarken altınları da toplamanız gerekiyor.

Bunun yanında ise oyunun bazı yerlerinde dövüş sahnelerine de şahit oluyorsunuz. Robot düşmanlarınızı döverek yenmeniz gerekiyor fakat hızlı hareket etmeniz ve düşmanın ateşlerinden kaçınmanız gerekiyor. Bazı durumlarda gerçekten güçlü düşmanlarla karşılaştığınızda ise özel güçleri ve silahları kullanmanız gerekiyor.

Oyunun grafikleri ve görüntüleri de gayet hoş ve etkileyici. Çizgi romandan esinlenilmiş bir hikayeye sahip olan oyunda bazı animasyonlar da mevcut. Oyunun detaylandırılmış olması ve hikayenin grafiğe dökülmesi oyunun artı yönlerinden birisi.

Hem kolay hem de zorlayıcı bir oyun olan Max Steel'i indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Max Steel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
322 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Sonsuz koşu oyunlarıyla aksiyon oyunlarının elementleri bir araya getirmiş olan Max Steel, aksiyon severlerin beğeneceğini düşündüğüm orijinal bir oyun. Temple Run tarzı 3 şeritli sonsuz koşu oyunlarına benzeyen Max Steel, aynı zamanda aksiyon öğeleriyle de tarzını canlı tutuyor.

Çizgi roman tarzı grafiklere sahip olan oyunda hikayeyi grafiklere adapte etmiş olmaları ve ince detaylandırılmış olması dikkat çekiyor. Arada çıkan animasyon sahneleri de oyuna heyecan katan öğelerden.

Eğlenceli, hızlı ilerleyen bir oyun olan Max Steel'de bir çok doğal engelle dolu bir kanyonda koşuyorsunuz. Fakat bu kanyon oldukça tehlikeli zira kaktüslerden kayalara kadar pek çok engel var. Bunları sağ, sol, aşağı, yukarı yaparak aşmaya çalışıyorsunuz. Yine benzerleri gibi bu sırada altınları toplamanız gerekiyor.

Buna ek olarak ilerledikçe karşınıza robotumsu yaratıklar çıkıyor ve bunlarla dövüşmeniz gerekiyor. Bunlara karşı hızlı olmanız ve ateşlerinden kaçmanız yenmenize yetiyor. Fakat arada çıkan bölüm sonu canavarı tarzında daha güçlü yaratıklara karşı silah ve özel güçlerinizi kullanmanız gerekiyor.

Aksiyon ve koşu oyunlarını seviyorsanız, Max Steel oyununu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Max Power Steel

    Max Power Steel, sonsuz koşu oyunu kategorisinde boy gösteren, ortalama kalitede bir oyun.
  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • Ape Of Steel 2

    Ape Of Steel 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Real Steel World Robot Boxing

    Real Steel World Robot Boxing, bir film üzerine dayandırılmış hikayeye sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.
  • Storm of Steel: Tank Commander

    Storm of Steel: Tank Commander, Android işletim sistemi kullanan akıllı cihazlar üzerinde deneyimleyebileceğiniz bir tür aksiyon oyunudur.
  • Tank Arena Steel Battle

    Mobil cihazlarınızda savaş keyfi yaşayacağınız Tank Arena Steel Battle'da, arkadaşlarınızla birlikte eşsiz tank savaşları yapabilirsiniz.
  • Steel Rage

    Savaşçı arabalarınızı seçin ve aksiyona başlayın.
  • Real Steel Champions

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.