Maze Runner: The Scorch Trials

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME

Maze Runner: The Scorch Trials mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Maze Runner: The Scorch Trials eğer Maze Runner filmlerini takip ediyorsanız oynamaktan keyif alacağınız bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Labirent: Alev Deneyleri filminin resmi oyunu olan bu oyunda ana kahramanımız Thomas ve sadık dostlarıyla heyecan dolu bir maceraya atılıyoruz. Oyunda kahramanlarımız gizemli bir kuruluş olan WCKD'nin izini sürmekteler. Kahramanlarımızın bu arayışları onları Scorch adı verilen uzak bir post apokaliptik bölgeye götürüyor ve kahramanlarımız bu topraklarda WCKD güçleriyle karşılaşarak gizli planlarını açığa çıkarmaya çalışıyorlar.

Maze Runner: The Scorch Trials'da temel amacımız WCKD güçlerinden kaçmaya çalışmak. Bu iş için kendi kahraman takımımızı oluşturuyoruz ve Scorch'taki engellerle dolu parkurlarda en yüksek hızda yol almaya çalışıyoruz. Oyunda karşımıza farklı engel türleri çıkarken bu engelleri reflekslerimizi kullanarak aşmamız gerekiyor. Yol üzerindeki altınları toplayarak ek puan kazanabiliyoruz.

Maze Runner: The Scorch Trials, Temple Run benzeri oyunların bir kopyası olarka görülebilir. Oyunun grafik kalitesi tatmin edici seviyede.

Can Erdil Şentürk

Maze Runner: The Scorch Trials

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Maze Runner: The Scorch Trials mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Maze Runner: The Scorch Trials güzel grafiklere ve heyecanlı bir oyun yapısına sahip olan bir mobil sonsuz koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kaçış oyunu olan Maze Runner: The Scorch Trials, ülkemizde Labirent: Alev Deneyleri adıyla tanınan Maze Runner serisinin son filminin resmi oyunu. Filmin ana kahramanı olan Thomas bu macerasında arkadaşlarıyla birlikte Scorch adlı ıssız görünen ve ölümcül tehlikelerde dolu olan topraklara konuk oluyor ve WCKD adlı gizemli kuruluşun izini sürüyor. Biz de ona karşısına çıkan engelleri aşması için yardımcı oluyoruz. Oyun boyunca WCKD güçleri peşimize takılıyor ve bizi ölesiye kovalıyorlar, biz de WCKD ile ilgili ipuçlarını birleştirerek bu kurumun arkasındaki sırrı çözmeye çalışıyoruz.

Maze Runner: The Scorch Trials'ın oynanışı Temple Run benzeri oyunlarda alışık olduğumuz şekilde sürekli koşan kahramanları yönlendirme şeklinde. Oyunda kahramanımız zürekli yol alırken karşısına çeşitli engeller çıkıyor ve bu engelleri doğru zamanda yapacağımız sağa veya sola geçme, yerden kayma ya da zıplama gibi hareketlerle aşıyoruz.

Maze Runner: The Scorch Trials'ın tatmin edici bir grafik kalitesine sahip olduğu söylenebilir.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Maze Runner

    Kaçış halinde olan bir karakteri bölüm sonuna ulaştırmak için odaların yerini değiştirdiğiniz The Maze Runner, sıradışı oynanışıyla dikkat çekiyor.
  • Maze: The Source Code

    Maze: The Source Code, daha önce oynamış olduğunuz labirent oyunlarından çok daha farklı ve heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Mrityu – The Terrifying Maze

    Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanan Mrityu - The Terrifying Maze, korku kategorisinde iddialı bir mobil oyundur.
  • Maze of the Dead

    Maze of the Dead sıradışı bir bulmaca oyunudur
  • Boney The Runner

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunudur.
  • Zombie Road Trip Trials

    Zombie Road Trip Trials oldukça eğlenceli bir aksiyon-yarış oyunudur
  • Chicken Maze

    Chicken Maze, retro görsellere sahip hızlı ilereyen bir Android labirent oyunu.
  • Magical Maze 3D

    Magical Maze 3D, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir labirent oyunudur.