Maze: Shadow of Light

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu

Maze: Shadow of Light, çizgi film stili grafiklere sahip, hızlı tempolu oynanış sunan rol yapma oyunu. Fantastik aksiyon rpg oyunlarını seviyorsanız bu oyunu şiddetle tavsiye ederim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz ve sadece 65MB yer kaplıyor.

Kahraman ve muhafızlarınızla aralarında yırtıcı hayvanlar, son derece çirkin yaratıkların da bulunduğu varlıklara karşı savaştığınız, temposu hiç düşmeyen bir mobil oyun Maze: Shadow of Light. Hikaye modunda 50 bölüm boyunca şeytani Diabolus’u bulmaya çalışıyor, kutsal emanetleri topluyorsunuz. Arena modunda 2’ye 2 savaşıp güç gösterisi yapıyorsunuz. Labirent modunda gizli kalıntıları bulmak için yaratıkların pusuda olduğu bilinmez bir labirente giriyorsunuz. Kahramanlarınızı kutsal çekirdeklerle güçlendirebiliyorsunuz. Ayrıca çok sayıda ekipman mevcut. Unutmadan, Tag Action sistem özelliği sayesinde kahramanlarla muhafızlar arasında seri geçiş yapıp kombolarla düşmana etkili hasar verebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Maze: Shadow of Light

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
191.3 MB DOSYA BOYUTU

Destansı fantastik rpg

Maze: Shadow of Light, iOS platformunda sayısız aksiyon dolu fantastik rol yapma oyunundan biri. Çizgi filmlerden kopup gelmiş insan, yarı insan ve canavarları buluşturan, temposu hiç düşmeyen, hikaye ve çok oyunculu mod sunan bir mobil oyun. iOS tarafında da ücretsiz ve 200MB altı boyuta sahip.

Kahramanlar ve muhafızlardan oluşan ordunuzla karanlığa karşı mücadele verdiğiniz fantastik bir mobil oyun Maze: Shadow of Light. 50 aşamadan oluşan şeytani Diabolus’u cehenneme sürmeye çalıştığınız Hikaye Modu, gizli kalıntıları bulmak için canavarlarla dolu bilinmeyen labirentlere girip hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz Labirent Modu, 2’ye 2 gövde gösterisi yapılan gerçek zamanlı Arena Modu, oynanabilir modlar arasında. Karakterleri kutsal öğelerle güçlendirebiliyor, ekipmanlarını geliştirebiliyorsunuz. Özel ödüllü görevler de sizi bekliyor. Unutmadan, bu tarz oyunların olmazsa olmazı kombolar Maze: Shadow of Light’ta “Tag Action” sistemiyle bir üst seviyeye taşınmış. Bu özellik, kahramanlarla muhafızlar arasında geçiş yaparak etkili kombolar yaratmanıza imkan veriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • Game of Gods

    Bu oyunda iyilik de kötülük de sizsiniz!
  • Shadow Knight

    Shadow Knight Android oyununda karanlıkla savaşıyorsunuz.
  • LEGO Ninjago Shadow of Ronin

    LEGO Ninjago Shadow of Ronin güzel grafiklere sahip bir mobil aksiyon RPG oyunudur
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Dark Sword APK

    Dark Sword APK, karanlık zindanlara girdiğiniz, ejderha ve canavarlarla karşılaştığınız mobil aksiyon rpg oyunu. Hack & Slash oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Shadowgun Legends

    En iyi RPG shooter oyununu ücretsiz indirin!