MC Skin Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,465 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

MC Skin Editor, Minecraft'ta kendi skinlerinizi yapmanıza izin veren ücretsiz ve kullanışlı bir Windows Phone uygulaması.

MC Skin Editor, blok kırma ve yerleştirmeye dayanan tüm platformlarda oldukça popüler strateji oyunu Minecraft’ta kendi skinlerinizi yapmanıza ve orjinali ile değiştirmenize izin veren Windows Phone platformundaki tek uygulama ve tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabiliyorsunuz.

Sanal bir dünyada blokları kırıp inşa ederek kendimize bir yerleşim alanı oluşturmaya çalıştığımız, zaman zaman yaratıklarla mücadele ettiğimiz Minecraft oyununda artık kendi yarattığınız karakterle oynama şansına da sahipsiniz. MC Skin Editor adıyla sadece Windows Phone’da yayınlanan uygulama sayesinde sıfırdan tamamen kendi isteğinize göre şekillendirebileceğiniz bir karakter oluşturabiliyorsunuz.

Windows Phone’daki ücretsiz ve de en kullanışlı Minecraft skin yapma uygulaması olduğunu düşündüğüm MC Skin Editor oldukça basit bir arayüzle geliyor. Skin hazırlama ekranı olabildiğince sade simgelerle süslenmiş. Karakterin kafa, kol, gövde, ayak, hatta başlığını ayrı ayrı görebiliyorsunuz. Karakterinizi tasarladıktan sonra OneDrive hesabınıza kaydedebildiğiniz gibi doğrudan oyuna aktarabiliyorsunuz.

Tasarlanan karakteri 3 boyutlu interaktif şekilde önizleme seçeneği de sunan uygulamada skininizi sıfırdan yapabilmenin haricinde hazır bir şablonu aktarma ve başka bir kullanıcının oluşturduğu karakter üzerinde düzenleme yapma şansına da sahipsiniz.

MC Skin Editor Özellikleri:

  • Kendi Minecraft skininizi yapın. (boş, şablon ve kullanıcı seçenekleri)
  • Skinlerinizi 3 boyutlu interaktif model üzerinde önizleyin.
  • Tasarımlarınızı Minecraft’a yükleyin.
  • Skinlerinizi OneDrive’da .png fomatında saklayın.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Editor

    Photo Editor ile fotoğraflarınızı kolayca düzenleyebilir, etkileyici fotoğraflar elde edebilirsiniz.
  • Photo Editor HD

    Photo Editor HD, fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz, filtre ve efek uygulayabileceğiniz ücretsiz bir mobil uygulamadır.
  • Photo Editor Pro

    Photo Editor Pro, fotoğraflarınıza efekt vermek ve çerçevelerle süslemek için kullanabileceğiniz basit ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Quick Photos Editor

    Quick Photos Editor, fotoğraflarınızı hızlı bir şekilde düzenleyebileceğiniz seçenekler sunan basit bir uygulamadır.
  • Video Editor 8.1

    Video Editor 8.1, videolarınızı hızlı bir şekilde düzenleyebileceğiniz, çeşitli efektler verebileceğiniz bir mobil uygulamadır.
  • Aviary Photo Editor

    Aviary Photo Editor, temel fotoğraf düzenleme işlemlerinizi yapabileceğiniz basit, hızlı ve kullanışlı bir uygulamadır.
  • Photo Editor Master

    Photo Editor Master, isminden de anlayacağınız üzere mobil cihazlarınız ile çektiğiniz fotoğraflar üzerinde düzenleme yaparak daha iyi görünmelerini sağlayabileceğiniz etkileyici bir uygulama.
  • Polarr Photo Editor

    Polarr Photo Editor, Windows Phone platformunda en etkili sonuçlar veren fotoğraf düzenleme uygulaması.