McAfee Heartbleed Detector

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

McAfee Heartbleed Detector ile Android'li cihazınızın ve kullandığınız uygulamaların Heartbleed açığından etkilenip etkilenmediğini hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

McAfee Heartbleed Detector, Android’li cihazınızın veya cihazınızdaki yüklü herhangi bir uygulamanın Heartbleed açığına karşı korumalı mı korumasız mı olduğunu bilmenize yardımcı olan bir güvenlik uygulamasıdır.

McAfee’nin Android’li telefon ve tabletlerle uyumlu Heartbleed test uygulaması Heartbleed Detector, cihazınızın ve uygulamaların OpenSSL sürümünü kontrol ederek, güvenlik riski ile karşı karşıya olup olmadığınızı bildiren bir uygulamadır. Tamamen ücretsiz sunulan uygulama, cihazınız ve uygulamalar için gerçekleştirdiği tarama işlemini hızlı bir şekilde tamamlar. Dilerseniz “Scan again” butonuna dokunarak tarama işlemini yineleyebilirsiniz. Tarama esnasında taranan uygulamayı ve taranan öğe sayısını gösteren uygulama Heartbleed açığının ne olduğu, hangi verileri etkilediği hususunda da sizi bilgilendirir.

McAfee Heartbleed Detector, sadece cihazınızın ve uygulamaların açıktan etkilenip etkilenmediğini öğrenmenizi sağlar. Eğer ziyaret ettiğiniz web sitelerinin bu açığa korumalı mı korumasız mı olduğunu öğrenmek istiyorsanız McAfee’nin http://www.mcafee.com/heartbleed web aracını kullanmanız gerekir. Heartbleed güvenlik açığı hakkında detaylı bilgi almak için Heartbleed Nedir? ve Heartbleed'den Nasıl Korunulur? adlı blog yazımıza göz atabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trend Micro Heartbleed Detector

    Trend Micro Heartbleed Detector, mobil cihazınızın ve uygulamaların Heartbleed açığından etkilenip etkilenmediğini tespit eden bir güvenlik uygulamasıdır.
  • Heartbleed Detector

    Heartbleed Detector, Android cihazlarınızın Heartbleed açığından etkilenip etkilenmediğini test eden ücretsiz bir uygulamadır.
  • Bluebox Heartbleed Scanner

    Bluebox Heartbleed Scanner, işletim sistemi ve uygulamaları Heartbleed açığına karşı tarayan bir güvenlik uygulamasıdır.
  • CM Security Heartbleed Scanner

    CM Security Heartbleed Scanner ile cihazınızın işletim sistemi ve uygulamalarınız için Heartbleed testi uygulayabilirsiniz.
  • ESET Stagefright Detector

    ESET Stagefright Detector, Stagefright Android güvenlik açığından cihazınızın etkilenip etkilenmediğini öğrenebileceğiniz uygulamalar arasında.
  • McAfee Mobile Security

    McAfee Mobile Security, Android telefon ve tabletinizi virüslere karşı koruyan ödüllü güvenlik uygulamasıdır.
  • Stagefright Detector

    Stagefright Detector, Android cihazınızın Stagefright virüsünden etkilenip etkilenmediğini öğrenebileceğiniz ufak bir uygulama.
  • AppBrain Ad Detector

    AppBrain Ad Detector Android cihazınızda reklamlardan korunmanızı sağlayabilecek bir uygulamadır.