Medford City Asylum

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Medford City Asylum sizi ürepertici bir atmosfere davet eden bir macera oyunudur

Medford City Asylum derin ve etkileyici bir hikayeye sahip olan başarılı bir mobil macera oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz Medford City Asylum bir korku oyununa benzer bir atmosfer de sunuyor. Oyunda Alison Ester adlı bir kahramanı yönetiyoruz. Bir sigorta temsilcisi olan Alison Ester eski ve artık kullanılmayan bir akıl hastanesinin rezervasyonu sırasında görevlendiriliyor. Bu terkedilmiş akıl hastanesi yenilenirken işçiler garip olaylar nedeniyle çılgına dönüş ve bu nedenle rezervasyon işleri yarım kalmıştır. Alison ise bu durumu araştırmalı ve akıl hastanesinin derinliklerine inerek rezervasyonu neyin duraklattığını keşfetmelidir.

Medford City Asylum atmosfer anlamında başarılı bir oyun. Point and click türündeki bir macera oyunu olan Medford City Asylum'da loş hastane odalarına inerek soluk kesen doğaüstü olaylarla karşılaşıyoruz. Oyunda temel olarak etraftan toplayacağımız ipuçlarıyla karşımıza çıkan bulmacaları çözmekteyiz ve akıl hastanesinde gerçekleşen doğaüstü olayların arkasındaki gizemi çözmekteyiz. Detaylı 2 boyutlu çizimlere yer veren oyun görsel olarka tatmin edici bir kalite sunuyor.

Medford City Asylum point and click türünün klasik yapısını başarılı bir şekilde korumayı başaran bir oyun. Eğer bu türdeki oyunları seviyorsanız Medford City Asylum hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Medford City Asylum

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
529 MB DOSYA BOYUTU

Medford City Asylum klasik point and click türünde bir macera oyunu

Medford City Asylum eğer zorlu bulmacaları çözmek hoşunuza gidiyorsa size bolca eğlence sunabilecek bir mobil macera oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz Medford City bir korku oyununa benzeyen bir hikayeye sahip. Oyunda ana kahramanımız bir sigorta temsilcisi olan Aliston Ester. Aliston Ester'in macerası eski ve kullanılmayan bir akıl hastanesinin yenilenmesine karar verilmesiyle başlıyor. Restorasyon kararı alındıktan sonra bu işte çalışan işçiler akıl hastanesinde doğaüstü olaylar gerçekleştiğini öne sürerek işi bırakıyorlar. Bize de bu durumu araştırmak ve hastanenin gizemlerini çözmek görevi düşüyor.

Medford City Asylum'da temel amacımız farklı mekanları dolaşarak ipuçlarını toplamak ve çeşitli eşyaların da yardımıyla karşımıza çıkan bulmacaları çözmek. El çizimi 2 boyutlu grafiklerin yer aldığı oyunda görsel kalitenin gayet yüksek olduğu söylenebilir. Ses efektleri de atmosferi güçlendirmekte. Loş hastane odalarını gezerken kapı sesleri, ayak sesleri, gök gürültüsü gibi sesler size oyunun içindeymişsiniz havası yaşatıyor.

Point and click türünün güzel bir örneği olan Medford City Asylum eğer hikaye odaklı oyunları seviyorsanız hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slendrina: Asylum

    Slendrina: Asylum mobil cihazlarınızda oynayabileceğinizbir korku oyunudur
  • Rumble City

    Rumble City mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • City Tour 2048 : New Age

    City Tour 2048 : New Age Android Oyunu İndir Oyna: Binaları eşleştirerek şehrinizi kurun.
  • My 2048 City

    My 2048 City, 2048 bulmaca oyunu kurallarına göre oynanan şehir kurma oyunu.
  • Skeleton City: Pop War

    Skeleton City: Pop War, Android cihazlar için üretilmiş bir savaş temalı bulmaca oyunu.
  • City 2048

    City 2048, Android platformunda popüler bulmaca oyunu 2048'in şehir sürümü olarak öne çıkıyor.
  • Hidden City: Mystery of Shadows

    Hidden City: Mystery of Shadows, hayalet şehirde geçen gizli obje bulma oyunu.
  • Escape City

    Escape City, suç çeteleri tarafından yönetilen şehri içerisinde bulunduğu durumdan kurtarmaya çalıştığımız bir Android oyunu.