Medieval Craft: Town Building

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
429 TOPLAM İNDİRME

Medieval Craft: Town Building açık dünya oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverler hitap eden ücretsiz bir oyun.

Medieval Craft: Town Building özellikle Minecraft hayranlarına hitap eden bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda tıpkı ilhamını aldığını Minecraft’taki gibi açık dünyada tek başımıza bulunuyoruz ve dilediğimiz yapmakta özgürüz.

Oyunda 3 farklı oyun modu bulunmakta. Bu modlardan dilediğinizi seçip oyuna başlayabilirsiniz. Bu modlara kısaca değinmek gerekirse;

  • Hayatta kalma: Zorlu düşmanlara karşı mümkün olduğu kadar uzun süre mücadele etmeye çalışıyoruz.
  • Savunma: Kaybolan hayvanlarını arayan bir çiftçiye yardım etmeye ve hayvanları güvenli bir şekilde geri getirmeye çalışıyoruz.
  • Yaratıcı: Oyuncular bu modda tamamen serbest bırakılıyorlar ve açık dünyada dilediklerini yapmakta özgürler.

Oyunda gece gündüz döngüleri iyi bir şekilde ayarlanmış. Bu özellik oyuna daha gerçekçi bir hava katıyor. Grafik olarak da bekleneni karşılayan Medieval Craft: Town Building açık dünya oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverlerin mutlaka denemesi gereken seçenekler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

Medieval Craft: Town Building

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

Medieval Craft: Town Building ücretsiz bir Minecraft alternatifidir

Medieval Craft: Town Building oyunculara sunduğu zengin içerikle uzun süren bir eğlence yaşamanızı mümkün kılan Minecraft benzeri bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Medieval Craft: Town Building'de Steve adlı bir kahramanın hikayesine tanık oluyoruz. Orta Çağ temasına sahip olan oyunda kendi yaşayacağımız kasabayı inşa ediyoruz ve kasabamızı tehlikelerden korumaya çalışıyoruz. Görkemli yapılar inşa edebilmek için çevremizde yer alan kaynakları keşfetmemiz gerekiyor; bu da yeni tehlikelerle yüzleşmemiz anlamına geliyor.

Medieval Craft: Town Building'de oyunculara 3 farklı oyun modu sunuluyor. Survival modunda üzerimize saldıran korkunç canavarlara karşı ne kadar uzun süre hayatta kalacağımızı test ediyoruz. Defence modunda ise kayıp hayvanlarını bulmaya çalışan bir çiftçiye yardım ediyoruz. Çiftçinin hayvanlarını bulduktan sonra onları aç canavarlardan korumamız gerekiyor. Creative modda ise yaratıcılığımızı özgürce konuşturabiliyoruz. Bu modda kendi dünyamızı tasarlarken evler, kaleler, dükkanlar, çiftlikler inşa edebiliyor çiftliklerimizde hayvanlarımızı yetiştirebiliyoruz.

Medieval Craft: Town Building'de gece gündüz döngüsüne de yer veriliyor. Oyunun başarılı bir Minecraft alternatifi olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Medieval Craft 3

    Medieval Craft 3 başarılı bir mobil rol yapma oyunudur
  • Medieval Craft 2: Castle Build

    Medieval Craft 2: Castle Build ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Airport Craft: Flight Simulator & Airport Building

    Uçakları uçuracağız.
  • City Mania: Town Building Game

    City Mania: Town Building Game, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bina inşa etme oyunudur.
  • Idle Medieval Town

    Idle temalı bir kasaba inşa etmeye çalışacağız.
  • 7 Legends: Craft Adventure

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • Medieval Merge

    Android platformunda yayınlanan Medieval Merge ücretsiz olarak indirilip oynanıyor.
  • Medieval Apocalypse

    Medieval Apocalypse kaliteli bir rol yapma oyunudur