Medieval Dynasty Game of Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Yeni kral olarak devletini kalkındırabilir misin?

Kral öldü, yaşasın yeni kral sensin: Majesteleri, üzüntülerimle, size Kral’ın öldüğünü bildirmeliyim. Şimdi tahta geçip krallığı yönetme sırası sizde. Hanedanlığınızı ayakta tutabilir misiniz? Medieval Dynasty, Orta Çağ'da MS 476 ile 1492 yılları arasında, krallığınıza hükmetmeniz gereken bir oyundur.

Farklı krallar kalende tahta geçecek ve herbirinin kendi erdem ve delilikleri olacak. Bazen delirmiş bir kralın, bazen bilge bir kralın rolünü oynarken, bazen kararlar vermeniz gerekecek.Yıllar geçtikçe, krallığın istikrarını korumak için karar verici rolünü oynamak zorunda kalacaksınız. Devletlerin sadakatini kazanmayı ve hanedanlığınızın krallarını tahttan indirmek isteyen isyanları bastırmayı başarabilecek misiniz? Savaş ve kıtlığın yurttaşlarınızı yok etmesini engelleyebilecek misiniz?

Neye karar verirseniz verin, etkileri ve sonuçları olacak. Bu, seçimler oyununda hamlelerinizi akıllıca planlamalısınız!


 

Ömer Dursun

Medieval Dynasty Game of Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Yeni kral olarak devletini kalkındırabilir misin?

Kral öldü, yaşasın yeni kral sensin: Majesteleri, üzüntülerimle, size Kral’ın öldüğünü bildirmeliyim. Şimdi tahta geçip krallığı yönetme sırası sizde. Medieval Dynasty, rol yapma unsurlarının birleşimini içeren sıra tabanlı bir ortaçağ strateji oyunudur: entrika, simülasyon ve macera...

Yıllar geçtikçe, krallığın istikrarını korumak için karar verici rolünü oynamak zorunda kalacaksınız. Devletlerin sadakatini kazanmayı ve hanedanlığınızın krallarını tahttan indirmek isteyen isyanları bastırmayı başarabilecek misiniz? Savaş ve kıtlığın yurttaşlarınızı yok etmesini engelleyebilecek misiniz? Neye karar verirseniz verin, etkileri ve sonuçları olacak. Bu, seçimler oyununda hamlelerinizi akıllıca planlamalısınız.

Yurttaşlarınızın krallıktaki barışı koruma taleplerini karşılayın ve dinamik olarak birbirine bağlı bir dizi tarihi olayla kendinizi test edin. Her oyunda yeni içeriği keşfedin ve yeni zorluklarla yüzleşin: Bu ortaçağ strateji oyununun 4.000'den fazla turu ile Orta Çağ'da saatlerce süren eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.


 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Dynasties: Medieval War

    Güçsüz bir krallığın başına geçin ve Orta Çağ'da ülke nasıl yönetilir kanıtlayın.
  • Dynasty Duels

    Bir savaş destesi düzenleyerek kendi stratejinizi oluşturun.
  • War of Dynasty

    War of Dynasty eğlenceli ve oynamaya değer bir strateji oyunu arayanların mutlaka göz önünde bulundurması gereken bir seçenek.
  • Kings Of The Vale

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir strateji oyunu
  • Game of Thrones Beyond the Wall

    GoT'un gerçek hikayesine yön vererek uzanın.
  • Clash of Kings

    Clash of Kings strateji oyunlarından hoşlananların denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Kings of the Realm

    Kings of the Realm ücretsiz olarak sunulan keyifli bir strateji oyunudur.
  • Game of Thrones: Conquest

    Game of Thrones: Conquest (Taht Oyunları), dizinin karakterlerinin yer aldığı Android strateji oyunu.