Medieval Wars Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Ortaçağ imparatorluklarından dilediğinizi yöneterek dünyaya hükmedeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Ortaçağda güçlü bir imparatorluk kurarak etrafınızdaki devletlerle ganimet savaşları yapabileceğiniz ve yeni yerler fethederek imparatorluğunuzun sınırlarını genişletebileceğiniz Medieval Wars Free, mobil platformda Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve heyecan verici savaş senaryoları ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, ortaçağda yer alan imparatorluklardan dilediğinizi seçerek yönetimi ele almak ve geçmişte yaşanmış büyük savaşlardan esinlenerek hazırlanmış stratejik mücadelelerde rol alarak rakiplerinize diz çöktürmek için çaba göstermektir.

İngiltere, İtalya, Fransa ve daha onlarca Avrupa ülkesini işgal ederek vergiye bağlayabilir ve ülkenizi geliştirebilirsiniz.

Oyunda 25 farklı misyonda hazırlanmış toplam 4 tarihi savaş yer almaktadır.

Ayrıca birkaç farklı savaş metodu ve tarihten esinlenerek hazırlanmış onlarca senaryo bulunmaktadır.

Strateji oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlere hizmet veren v Medieval Wars Free ile farklı özelliklere sahip onlarca askeri birlikten yararlanarak kendi ordunuzu kurabilir ve nefes kesen savaşlara katılabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Medieval Wars Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
96.5 MB DOSYA BOYUTU

Ortaçağ imparatorluklarından dilediğinizi yöneterek dünyaya hükmedeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan kolaylıkla erişeceğiniz ve hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kuracağınız Medieval Wars Free, nefes kesen ortaçağ savaşlarında rol alarak kendi imparatorluğunu kurmak için mücadele edeceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve stratejik savaş metotları ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı özelliklerle ve savaş aletleriyle donatılan yüzlerce askeri birliği komuta ederek etrafınızdaki ülkelerle savaşmak ve ganimet toplayarak imparatorluğunuzu geliştirmektir.

Ortaçağın en büyük imparatorluğunu kurmak ve güçlü bir ordu oluşturarak karşınıza çıkan tüm ülkeleri ezip geçmek için stratejik hamleler yapmalı ve kendi savaş taktiklerinizi geliştirmelisiniz.

Fransa, İtalya, İngiltere ve daha birçok güçlü imparatorluğu devirmek için sinsi planlar yapacak ve gizli anlaşmalar yapacaksınız. Dost ülkeler edinerek savaşlarda daha güçlü bir profil çizebilir ve imparatorluğunuzun sınırlarını genişleterek yolunuza devam edebilirsiniz.

1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen Medieval Wars Free, strateji oyunları arasında kendisine yer bulan ve tarihsel senaryolar barındıran kaliteli bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Great Battles Medieval

    Ortaçağın güçlü imparatorluklarını yöneterek stratejik savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Medieval Wars: Strategy & Tactics

    Medieval Wars: Strategy & Tactics, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ortaçağ temalı bir Android oyunudur.
  • Stormbound: Kingdom Wars

    Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.
  • Armor Age: Tank Wars

    PvP savaşları bizleri bekliyor olacak.
  • Bid Wars Pawn Empire APK

    Bid Wars Pawn Empire APK, açık artırmaya dayanan mobil strateji oyunu. İş simülatörü oyunları sevenlere de tavsiye ederiz.
  • Idle Medieval Tycoon

    Kendi imparatorluğumuzu kurmaya çalışacağız.
  • Mad Dogs – 18+ Rival Gang Wars

    Kendi çetenizi kurarak aksiyon dolu sokak kavgalarına katılacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Medieval Life

    Benzersiz görevleri başarmaya çalışacağız.