Megapolis

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,823 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli oyun yapısı ve etkileyici görselleriyle dikkat çeken bu oyunda hayallerinizdeki şehri kurabilmek için ihtiyacınız olan her şey mevcut.

10 milyon kullanıcıyla marketin en çok tercih edilen şehir kurma oyunları arasında yer alan Megapolis, gerçekçi grafikleri ve titizlikle düşünülmüş ince ayrıntılarıyla övgüyü hak eden bir oyun.

Bu oyunda sıfırdan başlayarak kendi şehrinizi kuruyorsunuz. Bunu başarmak için elinizde yüzlerce farklı ekipman, bina ve eşya bulunuyor. Oyunda bulabileceğiniz özellikleri sıralamak gerekirse;

  • Ulaşım için havaalanı, demiryolu, karayolu
  • Madencilik çalışmaları
  • Şehrin enerji ihtiyacı için rüzgar, güneş ve atom elektrik santralleri
  • 500'den fazla bina çeşidi, inşaat ekipmanı ve arazi çeşitleri
  • Sosyal ağlarda alışveriş yapabilme
  • Görevler ve ödüller.
Emircan Erdoğan

Megapolis

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
792 TOPLAM İNDİRME
38.1 MB DOSYA BOYUTU

Megapolis oyununda küçük bir kasabayı metropole dönüştürmeye çalışacaksınız.

Megapolis, hem iPhone hem de iPad’lerde oynanabilen Türkçe dil destekli bir şehir kurma oyunudur. Her gün milyonlarca kişinin oynadığı oyunda kendi şehrinizin kurabilir, alt yapı çalışmaları ile geliştirebilir, kaynakları yönetebilirsiniz.

Gerçeğe oldukça yakın 3 boyutlu grafikleriyle dikkat çeken Megapolis oyununda kendi şehrinizi oluşturma fırsatı sunuluyor. Hava alanları, tren istasyonları, limanlar, rüzgar güneş ve atom enerji santralleri ve daha onlarca birimle şehrinizin alt yapısını geliştirebilir, hayalinizdeki şehri kurabilirsiniz. 700’den fazla bina ve site kurma şansına sahipsiniz. Şehrinizi tek başınıza kurabilir veya şehrin kurulumunda arkadaşlarınızdan yardım alabilir, materyal alışverişinde bulunabilirsiniz.

Küçük kasabayı zengin bir metropole dönüştürmeye çalıştığınız oyunu ilk açtığınızda bir bayan eşliğinde şehrinizi geliştirmeye yönelik bilgiler alıyorsunuz. Şehrinizi geliştirmek için size verilen görevleri tamamlamanız gerekiyor. Tamamladığınız her görev için ödül kazanıyorsunuz. Bunları kullanarak ta ihtiyacınız olan birimleri satın alıyor ve şehrinizi yavaş yavaş oluşturmaya başlıyorsunuz. Oyunda her geçirdiğiniz gün süper ödüller de sizleri bekliyor.

Megapolis Özellikleri:

  • Gerçeğe yakın 3D grafikler
  • Dünyaca ünlü mimariler
  • 700’den fazla bina ve site, yüzlerce inşaat malzemesi
  • Komşularla iş birliği
  • Kara ve deniz üzerinde şehri genişletme
  • Görevler, ödüller ve başarımlar
Erkan Calp

Megapolis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,044 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Megapolis, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz Türkçe en iyi şehir kurma oyunu.

Megapolis, hayalinizdeki şehri kurma fırsatı veren popüler mobil oyunlar arasında ve artık Windows Phone cihazlarımızda da resmi olarak yer alıyor. Windows Phone’da da ücretsiz karşımıza çıkan popüler şehir kurma oyununda bir şehrin alt yapısını oluşturan tüm birimler mevcut ve bunları kullanarak kafamızdaki şehrin temelini atıyor ve rüya şehrimizi yavaş yavaş geliştirmeye, büyütmeye başlıyoruz.

Android ve iOS platformunda milyonlarca indirmeye ulaşan şehir kurma oyunlarından Megapolis de simülasyon severlerin eksikliğini hissettiği yapımlar arasındaydı ve nihayet indirilebilir durumda. Yüksek kalitede detaylı hazırlanmış görsellere yer verilen simülasyon oyununda yapımcıya göre göz kamaştıran şehrimizi meydana getiren 700’den fazla bina var. Ayrıca şehrimizde ulaşımı sağlamak, ekonomiyi canlandırmak adına inşa edebileceğimiz çok sayıda yapı mevcut. Havaalanları, limanlar, petrol ve gaz madenciliği, elektrik santralleri yapabildiklerimizden sadece birkaçı.

Fazla detay sunduğundan tablette oynaması daha zevkli olduğunu düşündüğüm şehir simülasyonu oyununda şehrimizi yalnız başımıza oluşturabildiğimiz gibi komşu edinip şehir planını birlikte çizme şansına da sahibiz. Tabii ki bunun için internete bağlı olmamız ve sosyal ağ hesaplarımızı bağlayarak arkadaşlarımızı davet etmemiz gerekiyor. (Tek başınıza oynarsanız internete bağlı olmak zorunda değilsiniz.)

Hem kara hem de deniz tarafında şehrimizi genişletme imkanı tanıyan Megapolis oyunu da her simülasyon oyunu gibi yavaş işliyor. Şehrinizin tamamlanmış halini görmeniz oldukça zamanınızı alacak diyebilirim. Tabii ki altın satın alıp gelişim sürecini hızlandırmanız mümkün.

Tamamlaması zaman alan görevler ve görev sonu ödül ve başarımlar da sunan Megapolis’i şehir simülasyon oyunlarından keyif alan herkese öneririm. Hem görsel açıdan kaliteli, hem ücretsiz, hem de tamamen Türkçe bir şehir kurma oyunu bulmak hele ki Windows Phone Mağazası’nda oldukça zor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Megapolis City:Village to Town

    Hayallerimizdeki şehri inşa edeceğiz.
  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Payday: Fast Money

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu