Mehmetçik Şafak Sayar

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,022 TOPLAM İNDİRME

Askerliğinizin bitmesine kaç gün kaldığını kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Vatani görevlerini yapan askerlerimiz için geliştirilen Mehmetçik Şafak Sayar uygulaması ile Android cihazlarınızdan teskere alacağınız gün için geri sayabilirsiniz.

Askere giden herkesin yaptığı aktivitelerden bir tanesi de, teskere için gün saymak olsa gerek. Sayılı günleriniz için geri sayım yaparken size yardımcı olacak bir uygulama olan Mehmetçik Şafak Sayar uygulaması, çeşitli bilgilerinizi girdikten sonra sizin yerinize gün sayıyor. Uygulama ayarlarına girdikten sonra isim, memleket, askerlik süresi, tertip, lakap, sınıf, rütbe, kullanılan izin, yol izni, varsa ceza süresi, sevk tarihi ve teskere tarihi gibi bölümleri doldurduktan sonra uygulama ana ekranından kalan günlerinizi takip edebiliyorsunuz.

Kalan günlerinizin dışında geçirdiğiniz günleri de görebileceğiniz uygulamanın tasarımı ise oldukça başarılı bir şekilde oluşturulmuş diyebilirim. Vatani görevini yapan tüm askerlerimize hayırlı teskereler diliyoruz :)

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Şafak Sayar+

    Şafak Sayar+ uygulaması askerlerin terhis gününe kadar atlamadan şafak sayan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Şafak Sayar

    Şafak Sayar, askerdeki tanıdıklarınızın kalan gün sayısını kolayca hesaplayarak kontrol edebileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Hamilelik Tekme Sayar

    Bebeğinizin karnınızdayken yaptığı hareketleri kayıt altına alarak, kıyaslama yapabilirsiniz.
  • Yeni Şafak

    Yeni Şafak, Türkiye ve Dünya gündemini yansıtan güncel haberlerin yer aldığı gazete uygulamaları arasında.
  • Şafak Sayacı

    Şafak Sayacı, askere giden arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin askerlik süresini takip edip kalan süreyi görebilmek için kullanabileceğinizz etkileyici ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Pedometer (Pedometre)

    Ücretsiz adım sayar ve kalori hesaplama uygulaması
  • Step Counter - Pedometer Free & Calorie Counter

    En iyi ücretsiz adım sayar, kalori sayacı
  • Tertip

    Tertip, askerlerin ve asker yakınlarının Android telefon ve tabletleri üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceği gelişmiş bir sesli şafak uygulamasıdır.