Mekan.com

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME

Mekan.com uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak kolayca mekanlar bulabilir, yorumlayabilir, puan verebilirsiniz.

Mekan.com, ülkemizdeki yeni konum bazlı mobil ve web hizmetlerinden birisi olarak karşımıza çıktı ve kullanıcıların bulundukları muhitlerdeki kendilerine en uygun mekanları tespit edebilmeleri için kolaylıkla kullanılabiliyor. Foursquare gibi uygulamalar her ne kadar ülkemizde kullanılabiliyor olsalar da bu uygulamaların ülkemiz hakkında kısıtlı bilgiye sahip olmaları onları biraz dezavantajlı hale getiriyor. Mekan.com ise direkt olarak tüm mekanlarla daha detaylı bir şekilde iletişime geçebilen, dolayısıyla kullanıcılara daha geniş olanaklar sunan ücretsiz bir uygulama.

Uygulamayı kullanırken gerçekleştirebileceğiniz temel işlemleri sıralamak gerekirse;

  • Mekanlar hakkında bilgiler elde etme
  • Check-in yapma olanağı
  • Mekan görsellerini ekleme
  • Yorumlarınızı belirtme
  • Puanlama yapma
  • Bulunduğunuz konumdan mekana ulaşım imkanlarını görme
  • Detaylı arama seçenekleri

Mekan.com'u kullanırken rezervasyon talep eden yerlere direkt olarak rezervasyon yapabiliyorsunuz ve bunun yanında çeşitli filtreler sayesinde özel günleriniz için en uygun yerleri zorlanmadan görebiliyorsunuz.

Zaman zaman düzenlenen uygulama içi kampanyalar sayesinde mekanlara dair çeşitli indirimler ve özel fırsatları da kazanabilirsiniz. Eğer geniş kapsamlı bir mekan bulma ve değerlendirme uygulaması arıyorsanız Mekan.com'a göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

Mekan.com

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Mekan.com, duruma uygun mekanları hızlı ve detaylı olarak listeleyebilen tek iOS uygulaması.

Sevgilinizle romantik bir akşam yemeğine çıkacaksınız ancak mekan seçiminde zorlanıyor musunuz? Veya ailenizle birlikte hafta sonu bir yerlerde yemeğe çıkacaksınız, nerede yiyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? Mekan.com uygulaması ile durumunuza uygun farklı mekanlara kolaylıkla ulaşmanız, hatta rezervasyon yapmanız mümkün.

iOS platformundaki benzer uygulamalardan çok daha detaylı arama sunmasıyla öne çıkan Mekan.com sadece İstanbul’daki mekanları göstermiyor; İzmir, Ankara, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, Gaziantep, Hatay ve Muğla’daki mekanları da görebiliyorsunuz. Yeme-içme mekanlarının yanı sıra organizasyon mekanlarına (doğum günü, düğün, sünnet gibi), güzellik mekanlarına, konaklama mekanlarına bakabiliyorsunuz.

O gün nerede yemek yiyeceğinize veya eğleneceğinize karar veremediğiniz durumlarda oldukça işinize yarayacak bir uygulama. Unutmadan, uygulama üzerinden rezervasyon yapma, mekan hakkında yapılan yorumları okuma, check-in yapma, hatta puan verme ve yorum yazma şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drunk Locker

    Drunk Locker, alkol içip ortamlara akacağınız gecelerde, sosyal medya hesaplarınızdan ertesi gün sizi utandıracak paylaşımlar yapmamanız için geliştirilen sosyal medya uygulamaları engelleme uygulaması.
  • BLINQ

    BLINQ uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan sohbet ettiğiniz kişilerin sosyal ağ bilgilerine kolayca erişin.
  • Cuma Mesajları

    Cuma Mesajları, adından da anlayacağınız üzere cuma günlerinde arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile paylaşabileceğiniz güzel sözler ve mesajlar bulmanızı sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Quandoo

    Quandoo, güzel bir restoran bulup rezervasyon yapabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir Android uygulaması.
  • eSöz

    Sosyal medya profillerinizde ve sevdiklerinizle birbirinden güzel sözler paylaşmak istiyorsanız, eSöz uygulamasını indirebilirsiniz.
  • SLOWLY

    Mektuplaşmayı özleyenler için birebir
  • 9GAG

    9GAG, popüler mizah sitesinin Android uygulaması.
  • Life360

    Life360 uygulamasını kullanarak, Android cihazlarınızdan diğer aile bireyleriniz ile kolayca iletişim kurabilir ve nerede olduklarını öğrenebilirsiniz.