Merge Flowers vs Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli çiçekler ve bitkilerden faydalanarak zombilere karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Bahçenize çeşitli çiçekler ve bitkiler ekerek zombilere karşı mücadele edeceğiniz Merge Flowers vs Zombies, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Canlı grafikleri ve eğlenceli ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, size verilen belirli bir alana farklı bitkiler ekerek onları yetiştirmek ve bitkileri zombilerle savaşabilecek kıvama getirmektir. Bahçenize diktiğiniz çiçekleri geliştirerek zombi istilasına karşı savunmaya geçmeli ve zombileri tek tek öldürmelisiniz. Zombileri öldürdükçe puan toplayabilir ve seviye atlayarak farklı bitkilerin kilidini açabilirsiniz. Bu sayede bahçenizdeki çiçekleri çeşitlendirebilir ve farklı özelliklere sahip birçok bitkiye sahip olabilirsiniz.

Oyunda 60’dan fazla çiçek ve bitki çeşidi yer almaktadır. Her çiçeğin farklı özelliği ve savunma gücü bulunmaktadır. Dilediğiniz çiçeklerden dilediğiniz miktarda dikebilir ve zombilerle savaşarak puan toplayabilirsiniz.

Simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Merge Flowers vs Zombies, 1 milyondan fazla oyuncunun beğenisini kazanan kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Merge Flowers vs Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Çeşitli çiçekler ve bitkilerden faydalanarak zombilere karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda simülasyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyuncularla buluşan Merge Flowers vs Zombies, birbirinde farklı özelliklere ve savunma sistemine sahip onlarca çiçeği bahçenize ekerek zombilerle mücadele edebileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Renkli grafik tasarımı ve komik zombi karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, bahçenize farklı bitki ve çiçek türlerini ekerek zombilere karşı kendinizi savunmak ve seviye atlayarak yolunuza devam etmektir. Onlarca çiçekten dilediğinizi dikebilir ve zombilerle savaşarak puan toplayabilirsiniz. Ayrıca topladığınız puanları kullanarak farklı çiçek türlerinin kilidini açabilir ve bahçenizi daha korunaklı bir hale getirebilirsiniz. Bahçenizde düzenli bir şeklide sulama ve gübreleme işlemi yapmalısınız. Bu sayede bitkileriniz zamanında gelişir ve savaşa hazır olurlar.

Oyun içerisinde birbirinde ölümcül özelliklere ve savunma sistemine sahip onlarca çiçek türü yer almaktadır. İstediğiniz çiçeklerden dikerek zombilerle mücadele edebilir ve savaşları kazanabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri sayesinde farklı platformlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Merge Flowers vs Zombies, Simülasyon oyunları arasında bulunan sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Food Truck

    Burger kamyonu yöneteceğiz.
  • Merge Miner

    Madencilik yapacağız.
  • Merge More

    Onlarca farklı bilgisayar ile dev bir çiftlik kuracağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Merge Dogs

    Onlarca sevimli köpeği eğiterek yarışlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.
  • Merge Muscle Car

    Eşsiz tasarımlara sahip yüzlerce araba ile geniş bir koleksiyon oluşturacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Merge Robots

    Yüzlerce robot savaşçıdan dilediğiniz yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Merge Truck

    Etkileyici tasarımlara sahip yüzlerce kamyonu kullanma fırsatı bulacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Plants vs Zombies Free APK

    Plants vs Zombies APK Android oyununda yetiştirdiğiniz bitkilerle zombileri yok ediyorsunuz. Bitkiler Zombilere Karşı oyunu ücretsiz!