Merge Plants

ÜCRETSİZ
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Farklı etkiye sahip bitkiler ve çiçekler yetiştirerek zombileri iyileştirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Evinizi istila etmeye çalışan komik görünümlü zombileri iyileştirerek zararsız hale getirmek için onlarca farklı bitki ve çiçek yetiştirebileceğiniz Merge Plants, mobil platformda strateji oyunları arasında yer alan ve binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, büyük bir bahçeye farklı bitikler ve çiçekler ekerek dünyayı tehdit eden zombileri kurtarmak ve onları normale döndürmektir. Ektiğiniz ve zamanla olgunlaştırdığınız çiçekler sayesinde komik görünümlü zombileri ve hastalanmış hayvanları iyileştirebilirsiniz. Bu sayede dünyadaki tüm kötü virüsleri temizleyebilir ve dünyayı kurtarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken güzel bir bahçe kurarak çeşitli bitkiler yetiştirmek ve zararlı virüsleri yok etmektir.

Oyunda ayçiçeği, mantar, papatya, kaktüs, gül ve daha onlarca bitki yer almaktadır. Bu bitki ve çiçekleri ekerek zombileri eski hallerine döndürebilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Merge Plants, ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Merge Plants

ÜCRETSİZ
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Farklı etkiye sahip bitkiler ve çiçekler yetiştirerek zombileri iyileştirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android hem de İOS sürümleri ile farklı platformlarda oyun severlere sunulan ve binlerce oyuncunun vazgeçilmezi olan Merge Plants, dünyayı istila eden zombileri iyileştirerek zararsız bir hale getirmek için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, büyük bir bahçeye farklı bitkiler ve çiçekler ekerek size zarar vermek isteyen zombileri iyileştirmektir. Ektiğiniz bitkilere basarak zombilerdeki virüsü boşaltabilir ve onları eski hallerine döndürebilirsiniz. Bahçenizde yetiştirdiğiniz çiçekleri kullanarak virüs bulaşan herkesi tedavi edebilir ve dünyayı büyük bir tehditten kurtarabilirsiniz.

Bahçenize ekebileceğiniz mantar, papatya, ayçiçeği, gül, kaktüs ve daha onlarca farklı özelliğe ve etkiye sahip bitki yer almaktadır. Bu bitkilerden yararlanarak zombileri iyileştirebilir ve seviye atlayarak farklı bölümlere geçebilirsiniz.

Mobil platformda strateji oyunları kategorisinde bulunan ve ücretsiz olarak oyun severlere sunulan Merge Plants, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyundur. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Racers

    Atari tarzında bir yarış atmosferine katılacağız.
  • Plants vs. Zombies 3

    Plants vs. Zombies 3 Android İndir: Mobildeki en iyi kule savunma oyunlarından biri
  • Plants vs Zombies Free APK

    Plants vs Zombies APK Android oyununda yetiştirdiğiniz bitkilerle zombileri yok ediyorsunuz. Bitkiler Zombilere Karşı oyunu ücretsiz!
  • Pocket Plants

    Çeşitli bitkiler yetiştirerek kendinize ait bir tesis oluşturabileceğiniz ilginç bir oyundur.
  • Merge Farm

    Bulmacalar çözerek çiftliği idare edeceğiz.
  • Merge Dragons

    Çeşitli bulmacalar çözeceğiz.
  • Merge Fairies

    Mistik hayvanları keşfedeceğiz.
  • Merge Food Truck

    Burger kamyonu yöneteceğiz.