Merge Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil oyun

Merge Up, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici ve keyifli bir bulmaca tarzı bir mobil oyundur.

Renkli zarları birleştirerek puanlar kazanmaya çalıştığınız bir oyun olarak dikkat çeken Merge Up, arkadaşlarınıza meydan okuyup aynı zamanda da keyifli vakit geçirmenize olanak sağlıyor. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Puzzle ve bulmaca oyunları seviyorsanız büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ediyorsunuz. Gece ve gündüz temasıyla da farklı deneyim sunan oyunda tek yapmanız gereken renkli ve aynı zarların ortak noktalarına dokunmak. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan Merge Up, sizleri bekliyor.

Merge Up oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Merge Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Merge Up, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil oyun olarak ön plana çıkıyor.

Birbirinden zorlu seviyeleriyle karşımıza çıkan oyunda renkli zarları birleştirerek ilerliyor ve puanlar kazanıyorsunuz. Yüksek puanlara ulaşmak için mücadele verdiğiniz oyunda son derece dikkatli olmalı ve dokunduğunuz karelere dikkat etmelisiniz. Sonsuz oyun deneyimi sunan oyunda aynı zamanda kaldığınız yerden de devam edebiliyorsunuz. Böylece saatlerce aynı oyuna devam etmeden sadece boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Gece ve gündüz temasıyla da farklı deneyim sunan oyunda tek yapmanız gereken renkli ve aynı zarların ortak noktalarına dokunmak. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan Merge Up, sizleri bekliyor.

Merge Up oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Food

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Spin Up!

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • 5050 Split Up

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Eat it Up

    Eğlenceli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Build it Up

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Clean Up 3D

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Rise Up

    Mobilde en çok oynanan balon uçurma oyunu
  • Light Up - Escape

    Her yeri aydınlatın.