Merged!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
250 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Merged!, 1010!'un yapımcıları Gram Games'in Android platformuna çıkardığı yeni oyunu.

Merged!, dünya genelinden en çok oynanan mobil oyunlardan 1010!’un yapımcıları Gram Games’in Android platformuna ücretsiz çıkardığı son oyunu. Telefon ve tabletimizde oynayabildiğimiz oyunda renkli blokları birleştirerek puan toplamaya çalışıyoruz.

İlk bakışta üçlü eşleştirme oyunlarından farksız gözüken ancak gerek görselleriyle gerekse de oynanışıyla oynadıkça farklı olduğunu hissettiren bulmaca oyununda en az üç aynı renk bloğu dikey, yatay veyahut L şeklinde birleştirerek ilerliyoruz. Zar şeklinde blokların yanı sıra ara sıra çıkan M harfini içeren bloklardan en az üçünü yan yana getirdiğimizde puanımızda patlama yapabiliyoruz.

Oyunu hem öğrenmesi hem de oynaması çok zor değil. 5x5 tablonun altında beliren tekli veya çiftli blokları tutup tabloya çekiyoruz. Tablo çok büyük olmadığından blokları yerleştirirken düşünerek gitmenizi tavsiye ederim. Aksi halde çok geçmeden bloklar tabloyu dolduruyor ve baştan başlamanız gerekiyor.

Erkan Calp

Merged!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Merged!, 1010!'un yapımcıları GramGames'in iOS platformuna çıkan son oyunu.

Merged!, dünya genelinde indirme rekoru kıran bulmaca oyunu 1010!’un yapımcısı Gram Games’in yeni oyunu ve iOS platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad’imizde oynayabildiğimiz oyunda zar biçiminde renkli blokları birleştirmeye çalışıyoruz.

En az üç aynı renkte bloğu dikey, yatay veya L şekli çizerek birleştirip puan toplamaya çalıştığımız oyunda 5x5 tablo üzerinde ilerleyebildiğimiz kadar ilerliyoruz. Sonsuz oynanış sunan bulmaca oyununda blokları tabloya yerleştirmek için blokları tutup tabloya sürüklüyoruz. Lakin bunu dikkatlice yapmamız gerekiyor. Aksi halde tablo kısa sürede doluyor.

Merged!’i benzerlerinden ayıran en önemli nokta can ve süre limitinin olmaması. Lakin blok birleştirme bir noktadan sonra sıkıcı hale gelebiliyor ve ara vermek gerekebiliyor. Daha önce 1010!’u oynamadıysanız da indirmenizi öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Six!

    Six!, 1010! ve Merged! oyunlarıyla popüler olan Gram Games'in yeni bulmaca oyunu.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu