Mesmeracer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Mesmeracer, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Mesmeracer, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunudur. Benzelerinden farklı bir kurguyla karşımıza çıkan Mesmeracer'da aynı anda iki karakteri kontrol etmeniz gerekiyor.

Farklı bir kurguya sahip olarak karşımıza çıkan Mesmeracer, iki karakteri aynı anda kontrol etmeniz gereken bir oyundur. Oyunda ekranın sağında ve solunda uzayıp giden iki karakteri yönlendiriyor ve yolunuza çıkan engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyorsunuz. Akıcı bir oyun olan Mesmeracer'da reflekslerinizi test ediyor ve aynı zamanda eğlenceli saatler geçirebiliyorsunuz. Mükemmel bir oyun olarak nitelendirebileceğiniz Mesmeracer, canınız sıkıldığında oynayabileceğiniz bir oyundur. Oyunda yapmanız gereken tek şey parmağınızı sağa ve sola kaydırmak. 

Sert renk geçişlerine ve eğlenceli seslere sahip olan oyunda bir takım özelleştirmeler de yapabiliyorsunuz. 30 farklı renk kombinasyonu, akıcı oyun kontrolleri ve sonsuz oyun moduyla Mesmeracer oyunu sizleri bekliyor. Oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyor ve yüksek puanlara ulaşarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanabiliyorsunuz.

Mesmeracer oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Mesmeracer

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Mesmeracer, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Mesmeracer, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Oyunda engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyor ve yüksek skorlar elde ediyorsunuz.

Akıcı bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Mesmeracer'da iki karakteri aynı anda kontrol ediyor ve engellere çarpmadan yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Oyunda ekranın sağında ve solunda yer alan karakterleri parmağınızla kontrol edebiliyor ve engellerden kaçabiliyorsunuz. Zor bir oyun olarak nitelendirebileceğimiz oyunda işiniz de oldukça güç. Eğlenceli saatler geçirebileceğiniz oyunda reflekslerinizi sonuna kadar test edebiliyorsunuz. Canınız her sıkıldığında oynayabileceğiniz Mesmeracer sizleri bekliyor. Oyunu oynamak ise oldukça basit. Parmağınızı ekran üzerinde sağa ve sola sürükleyerek karakterleri kontrol edebiliyorsunuz.

Eğlenceli bir kurguya sahip olan oyunda varsayılan renkleri değiştirebiliyor ve daha renkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. 30 farklı renk kombinasyonunun kilidini açabiliyorsunuz. Sonsuz oyun moduna sahip olan Mesmeracer oyunu sizleri bekliyor. Zorlu bir beceri oyunu arıyorsanız bu oyun tam sizin aradığınız gibi.

Mesmeracer oyununu iOS cihazlarınıza 0,59 TL ödeyerek indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur