Messenger for WhatsApp

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
338 TOPLAM İNDİRME

iPad cihazlarınızdan WhatsApp uygulamasını açarak sohbetinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Messenger for WhatsApp uygulamasıyla iPad cihazlarınızda WhatsApp uygulamasını kullanabilirsiniz.

WhatsApp uygulaması iPad cihazlarda desteklenmediğinden dolayı, tabletinde uygulamayı kullanmak isteyen kullanıcılar hayal kırıklığına uğramıştı diyebilirim. Bu soruna çözüm olarak geliştirilen Messenger for WhatsApp, çalışma prensibiyle başarılı bulduğum uygulamalardan biri diyebilirim. WhatsApp Web ile aynı şekilde çalışan uygulama, tabletlerinizden kolayca sohbet etmenizde yardımcı oluyor.

Uygulamanın kurulumu size yabancı gelmeyeceği gibi oldukça kolay bir şekilde de halledebileceksiniz. Uygulamayı çalıştırdıktan sonra, telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açıyorsunuz. WhatsApp Web bölümüne giderek iPad’deki QR kodunu tarıyor ve eşleşen uygulamayı iPad’inizden kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Telefonunuzdaki internet bağlantısında sıkıntı olmadığı sürece, gönül rahatlığıyla sohbetlerinize devam edebilirsiniz.

iPad cihazlar için geliştirilen Messenger for WhatsApp uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger Kids

    Çocuklara özel güvenli, eğlenceli mesajlaşma uygulaması
  • Klutch Meetup Messenger

    Klutch Meetup Messenger, arkadaşlarınızla etkinlik planları yapabileceğiniz bir sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Dasher Messenger

    Dasher Messenger, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir mesajlaşma uygulaması.
  • WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz iletişim ve mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Cubie Messenger

    Cubie Messenger uygulaması sayesinde görüştüğünüz kişilere eğlenceli sticker’lar, videolar, resimler, resimli mesajlar göndermeniz mümkün.
  • Telegram Messenger

    Telegram Messenger, hız ve güvenilirlik üzerine odaklanan ve kullanıcılarına kaliteli hizmet sunan ücretsiz bir iOS mesajlaşma uygulamasıdır.
  • B Messenger Video Chat

    B Messenger Video Chat, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak istediğiniz kişiler ile mesajlaşıp videolu sohbetler etmenizi sağlayan yararlı bir iOS iletişim uygulaması.
  • Who Looked for Facebook

    Who Looked for Facebook, Facebook profilinizi kimlerin gezdiğini ve paylaşımlarınızı en çok kimlerin beğendiğini gösteren başarılı ve eğlenceli bir iOS sosyal medya uygulaması.