Messi Space Scooter Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Messi Space Scooter Game, Leo Messi ile çok farklı ve aksiyonu bol serüvenlere gireceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android macera oyunu.

Messi Space Scooter Game, başta futbol ve Messi hayranları olmak üzere hem gençlere hem de yetişkinlere hitap eden yeni ve eğlenceli bir sonsuz macera oyunu. Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu oyunda karakter olarak Dünyanın bir numaralı futbol yıldızlarından bir tanesi olan Leo Messi'yi kontrol ediyorsunuz.

Sonsuz koşu oyunlarına benzeyen yapısıyla dikkatleri çeken bu yeni oyunda amacınız farklı bölümleri geçerek yeni dünyaları keşfetmek ve daha ileri gitmek. Fakat siz gitmeye çalışırken karşınıza bir çok engel çıkıyor ve bu engelleri aşmak için el becerilerinizi sergilemelisiniz.

Alien'larla karşılaşıp farklı robot türleri göreceğiniz bu oyunu Messi kendi resmi Facebook sayfası üzerinden de tanıttı. Arkadaşlarınız ile birlikte de oynama imkanı sunan oyunda Messi için birbirinden güzel farklı dış görünüm ürünleri satın alabiliyorsunuz. Fakat oyun oynamak tamamen ücretsiz.

Barış YANIK

Messi Space Scooter Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Messi Space Scooter Game, Messi'nin kendi sayfası üzerinden de onayladığı yeni ve eğlenceli bir iOS sonsuz macera oyunu.

Messi Space Scooter Game, dünyanın en hızlı ve en yetenekli birkaç futbolcusundan bir tanesi olan Messi'nin karakter olarak baş rol oynadığı müthiş eğlenceli ve ücretsiz iOS oyunu. iPhone ve iPad'lerinize indirererek oynayabileceğiniz oyunda Messi'yi kontrol ediyor ve bir uzay scooter'ına biniyorsunuz.

Yapı ve oynanış olarak sonsuz koşu oyunlarına benzeyen Messi Space Scooter Game'de keşfetmeniz gereken pek çok bölüm ve farklı dünyalar bulunuyor. Fakat bir sonraki bölümün kilidini açabilmek için önceki bölümlerin ve dünyaların tamamlanması gerekiyor.

Alien'ların robotların ve daha birçok engelin önünüze çıkarak sizi durdurmaya çalışacağı bu oyunda aksiyon bir saniyeliğine bile durmuyor. Henüz çok yeni olmasına rağmen uygulama mağazalarına iddialı bir giriş yapan bu oyunu ücretsiz olarak indirip oynama fırsatını kaçırmayın.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messi Runner

    Messi Runner, yıldız futbolcu Lionel Messi'nin Android platformuna çıkan resmi mobil oyunu.
  • Rat On A Scooter XL

    Rat On A Scooter XL, Android cihazlarda oynanmak üzere tasarlanmış bir platform yarış oyunu.
  • Martı Scooter APK

    Martı uygulaması ile elektrikli scooter kiralayarak eğlenceli ve hızlı bir şekilde ulaşım imkanına sahip olabilirsiniz.
  • Virus War - Space Shooting Game

    Zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu
  • King Of Scooter

    Scooter yarışı oyunu
  • BinBin

    Elektrikli scooter ile keyifli ve rahat bir yolculuk geçirmek istiyorsanız, BinBin uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Leo Messi Wallpapers

    Leo Messi Wallpapers, Dünya yıldızı Lionel Messi'nin en güzel fotoğraflarından oluşturulan ücretsiz bir Android duvar kağıdı uygulaması.
  • Idle Space Tycoon - Incremental Cash Game

    Farklı uzay araçlarını üretebileceğiniz ve pazarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.