Metal Slug Infinity

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

Efsane atari oyunu mobilde!

Metal Slug Infinity, yılların eskitemediği atari oyunlarından Metal Slug’ın mobil platforma uyarlanan sürümü. İlk olarak Android platformunda indirilebilir olan rpg oyunda favori Metal Slug karakterleriyle aralarında isyancılar, gerillalar, uzaylılar, mumyalar, zombilerin de bulunduğu farklı türde düşmanlara karşı savaşıyor, efsane savaş araçlarıyla aksiyonun dibine vuruyorsunuz.

Atari oyunlarıyla saatlerini harcayan neslin oynarken keyfi alacağı yapımlardan biri Metal Slug Infinity. Run & Gun (Koş ve Ateş Et) oyun serisinin mobil cihazlarda oynanabilir sürümünde karakterler korunurken, ses ve özel efektler geliştirilmiş. MARCO, TARMA, ERI ve FIO, Metal Slug oyunlarının sevilen karakterleri yer alıyor. Ağır makineli tüfekle düşmanları geri püskürtüyor ya da tüfekle tek vuruştu indiriyorsunuz. AA füzeleriyle gökyüzünüzü koruyor, uzaylıların antik taş tabletlerine saldırıyorsunuz. Mermiler ve bombaların havada uçuştuğu savaş alanlarında hayatta kalmak için birimlerinizin   gücünün yanında taktik, keşif gücünüzü de kullanmanız gerek.

 

Erkan Calp

Metal Slug Infinity

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
224.2 MB DOSYA BOYUTU

Popüler atari oyunu Metal Slug'ı bir de mobilde oynamalısınız.

Metal Slug Infinity, bir dönem başından ayrılmadığımız atari oyunlarından Metal Slug’ın mobil sürümü. Android’in ardından iOS platformuna çıkış yapan arcade oyunda MARCO, TARMA, ERI, FIO gibi önceki Metal Slug oyunlarındaki karakterlerin yerine geçerek gerillalar, uzaylılar, mumyalar, zombiler, isyancılar ve diğer kötülere karşı mücadele ediyorsunuz. Temponun hiç düşmediği bol ateş etmeli süper eğlenceli bir mobil oyun. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Atari oyunlarıyla büyüyen neslin oynarken daha fazla keyif alacağını düşündüğüm bir aksiyon rol yapma oyunu Metal Slug Infinity. Run & Gun (Koş ve Ateş Et) tarzında oldukça popüler bir oyun olan Metal Slug’ın mobil cihazlarda oynanabilir sürümünde ikonik karakterler yerini koruyor. Ağır makineli tüfekle yoğun düşman saldırısını durdurma, onlarca düşmana tek tüfekle girme, AA füzeleriyle gökyüzünü koruma, uzaylılar tarafından korunan taş tabletlere saldırma ve daha pek çok aksiyona giriyorsunuz. Mermiler, bombalar havada uçuşuyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu