Micro Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak golf deneyimi yaşayacağız.

Mobil platformdaki golf oyunları her geçen gün artmaya devam ederken piyasaya yeni çıkan oyunlarda kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşmaya devam ediyor.

Oyunculara gerçeklikten ziyade eğlenceli bir yapı sunan Micro Golf oynaması ücretsiz olarak Play Store ve App Store üzerinden oyuncuların beğenisine sunulurken oyuncular kısa süre içerisinde yapımı benimsemiş gibi görünüyor.

Çeşitli turnuvaların yer aldığı yapım da oyuncular golf konusunda ne kadar iyi olduklarını sınama fırsatı bulacak, rekabetçi bir yapı eşliğinde eğlenceli anlar da yaşayacaklar.

Renkli grafik açılarına ek olarak fantastik bir havaya hakim olan başarılı yapımda oyuncular kişiselleştirilebilir bazı içerikler ile de karşılaşabilecekler. Örneğin golf sopasını oyuncular diledikleri gibi özelleştirebilecekler.

Gerçek zamanlı olarak 1v1, 2v2 ve 4v4 maçlara da ev sahipliği yapan oyun gerçek zamanlı olarak oynanırken kalıcı olarak internet bağlantısına da ihtiyaç duymaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Micro Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
345 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak golf deneyimi yaşayacağız.

Akıllı telefonunuzda golf yeteneğinizi deneyimleme fırsatı bulacağınız Micro Golf oynaması ücretsiz olarak piyasadaki yerini aldı.

İki farklı mobil platformda lansmana çıkan ve şuana kadar oyuncuların ilgisini çekmeyi başaran Micro Golf’de oyuncular farklı oynanabilir modları da deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Yapım içerisinde oyuncular takımlarını oluşturarak golf alanında çeşitli şampiyonluklar kazanmaya çalışacaklar. Gerçeklikten ziyade keyifli bir oynanış atmosferine ev sahipliği yapan oyun da farklı golf sopaları, farklı golf alanları karşımıza çıkacak.

Gerçek zamanlı olarak oynanabilecek olan oyun da dünyanın farklı noktalarındaki oyuncular ile karşı karşıya gelecek, kimin daha yetenekli olduğunu gözler önüne sermeye çalışacağız.

Günlük kişisel zorluklar ile oyunculara kendilerini geliştirme fırsatı da veren başarılı yapım, liderlik tablosu ile rekabeti de üst seviyelere çıkaracak.

Gerçek zamanlı çevrimiçi turnuvalar da boy gösterecek olan oyuncular rekabetçi bir yapı da mücadele edecekler.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Micro Golf Masters

    Mobil cihazınızda golf oynayabilirsiniz.
  • Golf Ace

    Mobil cihazımızda golf oynayacağız.
  • Golf Inc. Tycoon

    Golf sahasını yöneteceğiz.
  • Shotonline Golf

    Gerçekçi golf maçlarına çıkabileceğiniz ve güçlü rakiplerle karşılaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Mini Golf King

    Akıllı cihazımızda golf deneyimi yaşayacağız.
  • Golden Tee Golf

    9 farklı modda golf deneyimi yaşayacağız.
  • PGA TOUR Golf Shootout

    Akıllı telefonumuzda golf oynayacağız.
  • Golf Blitz

    Çeşitli engellerden oluşan zorlu parkurlarda eğlenceli golf maçlarına çıkabileceğiniz eşsiz bir oyundur.