Micro Tanks Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

İnternetsiz de oynanabilen tank savaş oyunu

Micro Tanks Online, internetsiz oynama seçeneği de sunan tank savaş oyunu.

100MB altı boyutuna göre oldukça kaliteli grafiklere sahip olan tank oyununda 5 takıma ayrılan oyuncular şehir, çöl, kutup gibi farklı bölgelerde nefes kesici savaşlara giriyor. Tank savaşlarını seviyorsanız Android platformuna ücretsiz çıkış yapan bu oyunu mutlaka oynayın.

Küçük tankları kontrol ettiğiniz çapraz platform destekli hem online hem de offline oynanabilen süper zevkli bir tank savaşı oyunu bizlerle. Çift analog kontrol sistemiyle akıllı telefonda da tablette de keyifli oynanış veren yapımda takımlara ayrılan oyuncular geniş haritalarda buluşup hayatta kalma mücadelesi veriyor. Toplam 5 takım var. Yeşil, kırmızı, mor, mavi ve sarı renkte takımlardan her biri en fazla üç oyuncu alabiliyor. Savaşlarda süre kısıtlaması yok. Düşman tankları haritadan silerek son hayatta kalan oyuncu olmaya çalışıyorsunuz. Haritadaki güçlendiricileri toplayarak yıldız kazanıyor, yeni tankların kilidini açıyor, mevcut tankınızı geliştiriyorsunuz.

Erkan Calp

Micro Tanks Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
186.4 MB DOSYA BOYUTU

Çok oyunculu savaş arena oyunu

Micro Tanks Online, 200MB altı boyutuyla 16GB iPhone/iPad kullanıcılarının dikkatini çeken tank savaş oyunu.

Çok oyunculu arena savaş oyunları, tank savaşları, PvP shooter oyunlarından keyif alıyorsanız tavsiye ederim. Düşük boyutuna rağmen güzel grafikler sunuyor ve oynamaya başladığınızda zor bırakıyorsunuz. Tank savaşları üzerine kurulu sürükleyici bir online arena oyunu bizlerle.

Capcanlı grafikleriyle kendisine çeken online tank oyunu Micro Tanks’da küçük tanklarla savaşa giriyorsunuz. Kırmızı, sarı, mavi, mor ve yeşil renkte 5 takım; her takımda da maksimum 3 oyuncu var. Takımınızla şehir, çöl, kutup gibi farklı yerlerde nefes kesen savaşlara katılıyorsunuz. Savaşlar belli bir sürede tamamlanmıyor. Takımınızdan biri değil, siz öldüğünüzde oyun sonlanıyor. Düşman tanklarını vurmak kadar haritadaki güçlendiricileri toplamak da önemli. Power-up’ları toplayarak yeni tankları oyuna dahil ediyor, tankınızı yükseltiyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pico Tanks

    Pico Tanks Android oyununda mini tanklarla savaşa giriyorsunuz.
  • World of Tanks APK

    World of Tanks Blitz APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online tank savaş oyunu. World of Tanks APK, en iyi tank oyunları arasında.
  • Battle Tanks: Legends of World War II

    2. Dünya Savaşı dönemi tanklarıyla savaşıyoruz.
  • Super Tank Blitz

    Super Tank Blitz Android oyununda kendi tankınızı tasarlayıp online savaşıyorsunuz.
  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • War Machines

    Mobildeki en iyi çok oyunculu tank savaş oyunu
  • Tank Battlegrounds

    Tanklı battle royale oyun
  • Tank Party!

    Takım halinde savaşın, düşman tanklarını bitirin.