Microbot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Microbot, Android tabanlı akıllı cihazlarda oynanan ve klasik sabit bir noktada duran namludan ateş ederek kutuları yok etmeye çalıştığımız bir tür beceri oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Microbot mobil oyunu, klasikleşmiş bir oyun mekaniğini yeni detaylarla renklendirip mobil oyun platformuna sunan bir beceri oyunudur.

Belirli bir görsel konsepte sahip olan Microbot oyununda aslında çok da yabancı olmadığımız bir oyun mekanizması yer alıyor. Benzerlerini birçok kez gördüğümüz oyunda sabit bir noktadan hareketli bir namluyla nişan alıp ateş ederek dağınık halde duran kutuları vurarak yok etmeye çalışacaksınız. Ancak tabi ki oyunun konseptine göre aletler de değişkenlik gösteriyor.

Oyunda bir gelecek konsepti hakim ve bu yönde renkler ve aletler seçilmiş. Namlumuzdan çıkacak olan mermiler de birer canlı organizmalar. Sayılı olan mermiler ise bittiğinde şayet kutuların tamamı yok edilemediyse oyunu kazanamamış oluyorsunuz. Ayrıca kutuların üzerinde yer alan numaralar da kutunun kaç vuruşta yok olacağını gösteriyor. Yani kutuda 8 rakamı varsa o kutuyu yok etmek için 8 kere vurmanız gerekiyor. Bu durumda aslında strateji de önem kazanıyor.

Beceri ve strateji unsurlarını bir araya getirerek nişan alacağınız Microbot mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Microbot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Microbot , iPhone ve iPad cihazlardan oynanabilen daha önce aşina olduğumuz bir oyun tarzının gelecek konseptiyle mobil oyun platformuna yeniden uyarlanmasıyla ortaya çıkan bir beceri oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Microbot mobil oyunu, doğru bir stratejiyle neler yapabildiğinizi size gösteren bir tür beceri oyunudur.

Microbot mobil oyununu mobil cihazınıza indirip oynamaya başladığınızda aslında bu oyunu yıllardır bildiğinizi fark edeceksiniz. Zira artık klasikler arasına girmiş bir oyun mekanizması Microbot oyununda mevcut.

Sabit bir noktadan hareketli bir namluyu sağa ve sola yatırarak atış yaptığınız oyunda karşınızda dağınık halde duran kutuları vurarak yok etmeye çalışacaksınız. Aşina olduğumuz bir oyun sistemi Microbot oyununun konsepti doğrultusunda renklendirilmiş ve kutularda ve mermilerde ufak değişiklikler yapılmış.

“Gelecek” konseptinin işlendiği Microbot oyununda namlunuzdan çıkan mermiler aslında canlı birer organizma olacak. Ayrıca hedefiniz olan kutuların üstünde de numaralar olduğunu göreceksiniz. Bu numaralar da kutunun kaç kere vurulduğunda yok olduğunu belirtiyor. Yani kutunun üstünde 10 yazıyorsa bu demektir ki kutuyu onuncu vuruşunuzda yok olacak. Yani nereye atış yapacağınıza da çok dikkat etmek gerekiyor. Keyifle oynayacağınız Microbot mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur