Microsoft Tossup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Microsoft Tossup uygulamasıyla Android cihazlarınızdan grup arkadaşlarınızla ortak ve demokratik kararlar alın!

Microsoft Tossup uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarında kullanabilecekleri bir grup kararı verme ve organizasyonu uygulaması diyebiliriz. Ücretsiz olarak sunulan uygulamanın kolay kullanımı ve sade yapısı da arkadaşlarınızla buluşmalarınızı çok kolay bir hale getirecek. Dilerseniz uygulamanın genel özelliklerine kısaca bir göz atarak tam olarak ne anlatmak istediğimizi sizlere aktaralım.

Uygulamayı kullandığınızda, grup arkadaşlarınızla ne yapmak istediğinize karar vermek için oylamalar sunabiliyor ve tüm gruptakilerin bu oylamada oy kullanarak nihai bir sonuç ortaya koymalarını sağlayabiliyorsunuz.

Oylamaları gerçekleştirmek için tabii ki arkadaşlarınızın da Microsoft Tossup uygulamasını kullanmaları gerekiyor. Açabileceğiniz uygulama konularını kısaca listelemek gerekirse;

  • Restoran seçimi
  • Mekan seçimi
  • Buluşma zamanını belirleme
  • Ulaşım metodunu seçme
  • Aklınıza gelebilecek diğer sorular

Oylamaların yanında kullanıcıların sorulara yanıt vermelerini ve yorum atmalarını da sağlayan Tossup, böylelikle güzel bir tartışma ortamı da sunabiliyor. İsteyen diğer kullanıcılar sizin teklifinize karşı bir teklifle gelerek onu da oylamaya sunabiliyorlar.

Grup gezilerinde ve arkadaşlarınızla buluşmak istediğinizde kesinlikle denemeniz gereken uygulama, kararların çok daha demokratik bir ortamda verilmesine yardımcı olacak.

Not: Uygulama maalesef henüz Türkiye'den giren kullanıcılar için aktif değil.

Yiğit Ekim Demir

Microsoft Tossup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Microsoft Tossup uygulamasıyla iPhone ve iPad cihazlarınızdan grup kararlarını ortaklaşa ve demokratik bir şekilde oylamaya sunabiliyorsunuz.

Microsoft Tossup uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının arkadaşlarıyla ortak kararlar vermek istediklerinde kullanabilecekleri bir oylama uygulaması olarak karşımıza çıktı. Ücretsiz olarak sunulan ve kolayca faydalanabileceğiniz sade bir arayüze sahip olan uygulama, seçimlerinizde herkesin gönlünün olmasına yardımcı olacaktır.

Uygulamanın en temel özelliği, bir karara varmak istediğinizde ve bunu uzaktan çözmek istediğinizde aklınızdaki soruya evet veya hayır cevaplarının verilmesini sağlayacak oylamalar açmanızı sağlamak. Böylece grubunuzdaki herkes bu soruyu görebiliyor ve cevap hakkını kullanabiliyor. Sorulan sorulara yorumlar atabilme özelliğinin olması ise bir tartışma ortamının hazırlanmasına yardımcı oluyor.

Elbette çalışırken internet bağlantısına ihtiyaç duyan uygulama, sorunuzun cevaplarını kolaylıkla bir özet olarak görebilmeniz için rapor ekranı da barındırıyor. Restoran seçme, buluşma zamanını belirleme, görülecek yerleri oylama gibi pek çok konuda yardımcı olacağına inandığım uygulama, böylelikle gereksiz tartışmaların ve antidemokratik uygulamaların da önünü almanızı sağlıyor.

Android işletim sisteminde de bir eşleniğinin olması sayesinde en popüler iki mobil işletim sistemli cihaz kullanıcıları sorunsuzca oylama işlevlerinden faydalanacaklardır. Çalışması esnasında herhangi bir sorunla karşılaşmadığımız Microsoft Tossup, bir süre sonra dostlarınızın ve sizin elinizin altından ayırmak istemeyeceği bir uygulama olacaktır.

Not: Uygulama maalesef şimdilik Türkiye'deki kullanıcılar tarafından kullanılamıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TossUp

    TossUp, sanal bir madeni para veya zar atmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Socl

    Microsoft'un sosyal ağı Socl ile sosyal paylaşımlar yapabilirsiniz.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.