Mighty Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Mighty Monsters, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur. Oyunda orijinalliğe çok fazla önem verilmemiş zira Pokemon benzeri bir oyun yapmak için uğraşmışlar gibi duruyor.

Fakat Pokemon benzeri pek çok oyun var ve hepsi o kadar da başarılı değil. Mighty Monsters ise kategorisinde sağlam ve başarılılardan diyebilirim. Sorunsuz çalışan oyunun kontrolleri ve ilerleyişi oynanabilir olduğunu gösteriyor.

Oyunda karakterinizi seçiyor ve maceranıza atılıyorsunuz. Karakterinizi kişiselleştirdikten sonra hangi elementi istediğinizi seçiyor, canavarlarınızla bazı görevleri tamamlıyor ve onları eğiterek savaş alanında güçlü bir hale getiriyorsunuz.

Öncelikle çeşitli görevlere çıkıyorsunuz. Bu görevler çok değişik olmamakla birlikte "3 adet mantar topla" gibi basit yönergelerden oluşuyor. Bu şekilde görevleri tamamlayıp level atladıktan sonra kendinizi PvP arenasında gösterebiliyorsunuz.

Oyunun güzel yanlarından birisi iyi dizayn edilmiş bir tasarıma sahip olmasıyla birlikte çeşitliliğin fazla olması diyebilirim. Oyunda yüzlerce farklı canavar var. Ayrıca oyunda arkadaşlarınızla sohbet etme imkanı da mevcut.

Eğer siz de bu tarz oyunları seviyorsanız, Mighty Monsters'ı indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Mighty Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Bir diğer canavar toplama ve eğitme oyunu olan Mighty Monsters kategorisinin başarılı oyunları arasında yerini almış. Orijinal olmasa ve Pokemon benzeri olsa da gayet eğlenceli ve sağlam bir oyun olmuş diyebilirim.

iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Mighty Monsters, başarılı grafikleri, sorunsuz kalışan kontrolleri ve ilerleyişi açısından düzgün bir Pokemon oyunu olmuş. Oyunun tek eksi yönü ise gelişmiş bir hikayeye sahip olmaması diyebilirim.

Bunun dışında kapsamlı seçenekleri, seçebileceğiniz yüzlerce canavar bulunması, hoş tasarımı açısından ise gayet eğlenceli diyebilirim. Oyunda öncelikle elbette ki kendi karakterinizi seçip oluşturuyorsunuz.

Karakterinizi oluşturduktan sonra oynamak istediğiniz elementi seçiyor ve canavarlarınızı eğitmeye başlıyorsunuz. Bu eğitime "3 adet mantar topla" gibi basit görevlerle başlıyor ve kendinizi geliştirdikten sonra PvP maçlara çıkabiliyorsunuz.

Genel olarak başarılı bir canavar eğitme oyunu olan Mighty Monsters'ı, bu tarzı seven herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Monsters

    Dungeon Monsters, 1. şahıs kamera açısından oynanabilen ilk mobil rpg oyunu.
  • SMASH Monsters

    SMASH Monsters, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Mighty Machines

    Tempolu bir rol dünyasına giriş yapacağız.
  • The Mighty Quest For Epic Loot

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Mino Monsters 2: Evolution

    Mino Monsters 2: Evolution mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir canavar savaşı oyunudur
  • Mighty Party: Clash of Heroes

    Rekabet dolu savaşlara katılacağız.
  • Monsters Ate My Birthday Cake

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera oyunudur.
  • Ready, Set, Monsters!

    Powerpuff kızlarıyla canavarları durdurun.