Mighty Raju 3D Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Kaykayınızla macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Sevimli bir karakterle kaykay üzerinde zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz Mighty Raju 3D Hero, Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynanan macera dolu bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, çeşitli engellerin yer aldığı zorlu parkurlarda kaykayınızla hızla ilerlemek ve altın toplamaktır. Yolda ilerlerken karşınıza otobüs, tren ve goril gibi bazı engeller çıkabilir. Bu engelleri aşmak için sola ve sağa doğru manevralar yapmalısınız. Ayrıca zıplama özelliğini kullanarak da engellerden kurtulabilirsiniz.

Oyunun kontrolü sağ, sol ve zıplama butonlarından oluşmaktadır. Oyun içerisinde karakteriniz ile kullanabileceğiniz onlarca farklı kaykay yer almaktadır. Dilediğiniz kaykayı seçerek parkurda ilerlemeli ve maksimum seviyede altın toplamalısınız. Topladığınız altınlarla özel güçleri olan elbiseler ve çeşitli malzemeler alabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında klasik kategoride yer alan ve bir milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Mighty Raju 3D Hero, zorlu parkurlarda yarışarak aksiyon ve macera dolu anlar yaşayabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Mighty Raju 3D Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
54.4 MB DOSYA BOYUTU

Kaykayınızla macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformda sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz Mighty Raju 3D Hero, kaykayınızla zorlu parkurlarda ilerleyerek altın toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Çarpıcı 3 boyutlu grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, farklı kaykaylar kullanarak çeşitli engellerin ve tuzakların yer aldığı parkurlarda hızla ilerlemek. Parkurlarda size engel olmaya çalışan karşınıza otobüs, kamyon, tren gibi araçlar ve goriller çıkabilir. Sağa ve sola geçişler yaparak engellerden sıyrılabilirsiniz. Ayrıca ekranı yukarı doğru kaydırarak zıplayabilir ve büyük engellerin üstünden atlayabilirsiniz.

Kolay kontrolleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz bu oyunda, onlarca farklı kaykay ve sevimli karakterler yer almaktadır. İstediğiniz kaykayı seçerek oyuna başlayabilir ve yeterli miktarda altın toplayarak seviye atlayabilirsiniz. Bu sayede farklı objelerin kilidini açabilir ve yeni parkurlarda yarışabilirsiniz.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan Mighty Raju 3D Hero, oldukça geniş oyuncu kitlesine sahip eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Hero Fight Club

    Eğlence dolu dakikalar bizleri bekliyor.
  • Draw Car 3D

    Kendi çizdiğiniz arabalarla zorlu parkurlarda yarışacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Mighty Party: Clash of Heroes

    Rekabet dolu savaşlara katılacağız.
  • Paint Pop 3D

    Rengarenk boya topları fırlatarak farklı desenlerde renk çarkları oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyunudur.
  • Animal Rescue 3D

    Sevimli hayvan karakterleri ile arabaların arasından karşıya geçmek için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Mighty Pets & Puzzles

    Çeşitli eşleştirmeler ve bulmacalar yaparak farklı hayvan karakterleri toplayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • The Mighty Hero

    The Mighty Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunudur.
  • Gun Hero

    Seviyeleri geçmeye çalışacağız.